Συνέχισε έτσι Πετεβίνο μας διασκεδάζεις…

Το γράψαμε κι άλλες φορές ότι ο Πετεβίνος έχει ξεπεράσει κάθε όριο, έχει ξεπεράσει και τον Χατζηλιασή στην καφρίλα και την γραφικότητα. Το τσιρακούι του Μανιταρά στην προσπάθεια του να προστατεύσει τον μάστρο του, κάνει το μαύρο-άσπρο χωρίς υπερβολή..

Βγήκε τις προάλλες ο πιο τίμιος πρόεδρος που γέννησε αυτός ο πλανήτης και μας είπε ότι το Μακάρειο είναι τελειωμένη υπόθεση, θα το πάρει το ΑΠΟΕΛ και δεν είναι πρόβλημα ο χώρος που θα γίνει το γήπεδο που θέλουν να φτιάξουν αλλά το οικονομικό.

Φυσιολογικά υπήρχαν αντιδράσεις μετά από αυτό. Από πού και ως που να κάνει αυτή τη δήλωση από τη στιγμή που δεν έγινε καν πρόταση στον ΚΟΑ. Και βγήκε σήμερα ο Πετεβίνος και γελοιοποιήθηκε ξανά. Διαβάστε τι είπε ο άνθρωπος σε δηλώσεις του:

«Έπρεπε να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους και γι’ αυτό εκδώσαμε την ανακοίνωση.

Δεν σας ενοχλεί η ανακοίνωση της Ομόνοιας και σας ενοχλεί το κομμάτι για τις Χαλεπιανές. Η Ομόνοια είναι ο θεματοφύλακας του κράτους;

Έκανε το ΑΠΟΕΛ επίσημη πρόταση για το Μακάρειο; Είναι προφανές ότι το ΑΠΟΕΛ κοιτάζει το ενδεχόμενο να εκπονήσει μια μελέτη που έχει να κάνει με την προοπτική ανέγερσης ιδιόκτητου γηπέδου. Αν αυτό ενοχλεί τον οποιονδήποτε είναι δικό του θέμα».

Καλά ρε καθηγητή Πετεβίνο, αφού ακόμα κοιτάζετε το ενδεχόμενο να γίνει μελέτη, γιατί ο μάστρος σου μας τα είπε αλλιώς στο ΡΙΚ; Νομίζεις ότι όλοι οι υπόλοιποι είναι βλάκες και εσείς οι έξυπνοι;