Τα κοράκια ασέλγησαν πάνω στην Ανόρθωση…

Ξέρουμε πολύ καλά ότι το φετινό κατάντημα οφείλεται στα τεράστια λάθη της διοίκησης της Ανόρθωσης στον προγραμματισμό.

Αυτό το γεγονός όμως δεν δίνει κανένα κοράκι-λαμόγιο να μπαίνει στο γήπεδο και να κάνει σφαγές εναντίον της Ανόρθωσης.

Και δεν λέμε λόγια του αέρα αλλά μιλάμε με γεγονότα που έγιναν από τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ και συνεχίστηκαν μέχρι και στην πρόσφατη αναμέτρηση με τον Ερμή.

Στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ στο «ΠΑΠ» ο Νικολαΐδης δεν έδειξε πεντακάθαρη δεύτερη κίτρινη στον Αστίθ για φάουλ στον Καλό. Δυσκολεύτηκε να δώσει ακόμα και το φάουλ ο ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ ρεφ.

Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ο εντιμότατος και καθαρός διαιτητής που λέγεται Μασιάς έδειξε δεύτερη κίτρινη και απέβαλε τον Σιβού που δεν έκανε καν φάουλ. Μας αποτελείωσε από το πρώτο δεκάλεπτο.

Με την Ομόνοια ο Λούκας Σωτηρίου αρνήθηκε πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ της Ανόρθωσης σε τράβηγμα στον Καμπρέρα στο 0-0. Και μετά έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι στην Ομόνοια σε θέατρο του Ντάρμπισαϊάρ. Καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος.

Με τον Ερμή ο ανεκδιήγητος Βασίλης Δημητρίου έκανε το εξής εξωφρενικό: ο Μπενγκά έκανε φάουλ για δεύτερη κίτρινη, ο ρεφ την έβγαλε από το τσεπάκι για να του την δείξει όμως όταν θυμήθηκε ότι ήταν ήδη κιτρινισμένος, την έδειξε στον Χριστοφή που ήταν 10 μέτρα μακριά από τη φάση. Και επίσης έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι στον Ερμή επειδή ο Νικολάου άγγιξε τον αντίπαλο.

Όσον αφορά την διοίκηση μας, ανύπαρκτη. Κανένας δεν την λογαριάζει στα κέντρα αποφάσεων, καμία προστασία της ομάδας. Μάλιστα το τελευταίο διάστημα ούτε τα αυτονόητα δεν κάνουν, να αντιδράσουν τουλάχιστον μετά τις εντεταλμένες διαιτησίες εις βάρος μας.

Ελπίζουμε να βρουν τον τρόπο έστω και τώρα να προστατέψουν την ομάδα από τα λαμόγια και τους καραγκιόζηδες.