ΜΕΓΑΛΗ αλήθεια για τη συνέχεια

Αν θέλουμε να παρουσιαστούμε διεκδικητικοί στο Κύπελλο, το ίδιο πρέπει να κάνουμε και στα παιγνίδια πρωταθλήματος. Γιατί αν συνεχίσουμε με τα ίδια μυαλά και στη συνέχεια στο πρωτάθλημα, αναμφίβολα αυτή η νοοτροπία θα μεταφερθεί και στους αγώνες Κυπέλλου.

  • Γιώργος

    Για να το διευρύνω κάπως, όλοι μας, από τον τελευταίο οπαδό μέχρι και τον Διοικητικό ηγέτη, όντως νιώσαμε ανακουφισμένοι που μπήκαμε στο πρώτο γκρούπ, έστω και στο φώτο φίνις. Πλην όμως, άλλο ανακουφισμένοι, άλλο να πανηγυρίζουμε. Αν πανηγυρίζουμε όταν κάναμε το ελάχιστο των ελαχίστων που αναμένεται από μια ομάδα βεληνεκούς Ανόρθωσης (για να μην πω ούτε καν εκείνο), δεδομένα οι παίκτες θα κατάλαβαν ότι ίσως αυτό αρκεί για τη φετινή σεζόν. Πρέπει λοιπόν όλοι μας, από τον πρώτο εώς τον τελευταίο να κατανοήσουμε ότι για το βεληνεκές της ομάδας μας, η 6η θέση είναι ΑΠΟΤΥΧΙΑ οικτρή. Η δε βαθμολογική συγκομιδή στα ντέρμπι ανύπαρκτη. Είτε λόγω Πουλλαίδη, είτε λόγω Παντελή, είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο, χωρίς το Κύπελλο στα χέρια μας, η σεζόν κλείνει με αρνητικότατο πρόσημο. Μακάρι λοιπόν να πιάσουμε κύπελλο, να μην πάει άλλη μια χρονιά στο βρόντο.
    Επίσης, ας αναθεωρήσουμε τις σκέψεις μας ότι οι πλείστοι πρέπει να παραμείνουν. Ορισμένες μονάδες από το υπάρχον ρόστερ μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας, αν όντως θέλουμε να είμαστε διεκδικητικοί. Σε ενάντια περίπτωση, πάντοτε θα υπάρχουν αρκετές δικαιολογίες ως προς πιθανή αποτυχία.