Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να το γνωρίζουν αυτό…

Η Ανόρθωση από τότε που ανέλαβε ο Λέβι, άλλαξε πρόσωπο προς το καλύτερο και παρά το εξαιρετικά άσχημο ξεκίνημα, βρίσκεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου και θα παλέψει για ένα τρόπαιο.

Βλέπουμε όμως στα τελευταία παιγνίδια πρωταθλήματος οι περισσότεροι παίχτες να μην δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους, χαλώντας κάπως την εικόνα που έχτισαν από τον Ιανουάριο και μετά.

Πρέπει όμως οι ποδοσφαιριστές της ομάδας να κατανοήσουν δύο πράγματα.

Το πρώτο, είναι ότι αν συνεχίσουν έτσι και στα επόμενα παιγνίδια πρωταθλήματος, τότε αυτή η νοοτροπία θα μεταφερθεί και στους αγώνες για τους οποίους όλοι «ζούνε» στην ομάδα της Αμμοχώστου, δηλαδή τους δύο αγώνες για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Δεύτερο, για αρκετούς ποδοσφαιριστές τώρα είναι η ώρα που θα κριθεί το αν θα παραμείνουν ή όχι στην ομάδα και τη νέα χρονιά. Καλές οι νίκες με τις πιο μικρές ομάδες στο πρωτάθλημα, αλλά τώρα απέναντι στο ΑΠΟΕΛ, τον Απόλλωνα και τις άλλες τρεις που συμπληρώνουν την εξάδα, θα φανεί αν κάποιοι ποδοσφαιριστές μπορούν να σταθούν με αξιώσεις στην Ανόρθωση.

Και σίγουρα αυτά τα γνωρίζουν πολύ καλά οι Λέβι και Παντελή. Το σημαντικό είναι να το αντιληφθούν νωρίς και οι ποδοσφαιριστές και να μην βγάλουν ξανά αυτή την εικόνα στον αγωνιστικό χώρο.

Πηγή: shootandgoal.com