Σχεδόν… έτοιμη η νέα Ανόρθωση! Πως έχει το ρόστερ

Με υπομονή και επιμονή, διοίκηση και τεχνική ηγεσία στην Ανόρθωση προχώρησαν σε πολύ μεγάλο βαθμό τον προγραμματισμό της νέας περιόδου. Το σκηνικό σε σχέση με πέρσι το καλοκαίρι δεν έχει καμία σχέση.

Έμειναν πολύ λίγες κινήσεις για να συμπληρωθεί το ρόστερ κι ενώ μένει ένας μήνας και κάτι για την έναρξη του πρωταθλήματος και ενάμιση μήνας μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου.

Θυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής αποκτήθηκαν ο τερματοφύλακας Αρούς, ο δεξιός μπακ Μπανταλόφσκι, οι στόπερ Σίλντενφελντ, Ντουγκλάο, Αρτυματάς. Πολύ πιθανόν να αποκτηθεί τελικά και ο αριστερός μπακ Κβέσιτς αν και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί.

Ήρθαν στην Ανόρθωση επίσης οι ακραίοι επιθετικοί Παλάνκα, Ματθαίου και ο κεντρικός επιθετικός Καμαρά. Δεδομένη είναι επίσης η απόκτηση του Ρώσου μέσου (παίζει και στα άκρα της άμυνας) για τον κατάλογο Β Σεργκέι Μακάροφ. Επίσης η ομάδα είναι σε προχωρημένες επαφές με τον  Πορτογάλο μέσο Αντρέ Σάντος.

Είναι σημαντικό επίσης να αναφέρουμε ότι αν τελικά επικυρωθεί και η απόκτηση του Κβέσιτς, τότε η «Κυρία» θα συμπληρώσει τις 12 από τις 15 κινήσεις που δικαιούται για τον κατάλογο Α.
Θα πάρει μέσο (πιθανόν ο Σάντος), ακραίο επιθετικό ενώ ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο για την θέση που θα γίνει η άλλη κίνηση.

Το ρόστερ της Ανόρθωσης όπως είναι διαμορφωμένο αυτή τη στιγμή

Τερματοφύλακες: Αρούς, Παπαδόπουλος, Δημητρίου

Αμυντικοί: Μπανταλόφσκι, Σίλντενφελντ, Ντουγκλάο, Αρτυματάς, Κορρέα, Κβέσιτς (;) Νικολάου.

Μέσοι: Σιβού, Ζοάο Βίκτορ, Οικονομίδης, Αριστοτέλους, Ράγιος, Χατζηπασχάλης, Μακάροφ.

Ακραίοι επιθετικοί: Παλάνκα, Καλό, Ματθαίου, Φ. Κυριάκου

Επιθετικοί: Άλβες, Καμαρά

Πηγή: protathlima.com