«Υπάρχουν σε όλες τις γραμμές περιθώρια βελτίωσης»

Παιχνίδι με παιχνίδι η Ανόρθωση παρουσιάζεται βελτιωμένη στον αγωνιστικό χώρο, αν και όπως τονίζουν από την πλευρά της «Κυρίας» υπάρχει αρκετό περιθώριο βελτίωσης. Στο πλαίσιο της χθεσινής νίκης με 1-0 επί του Άρη ο επί του τύπου εκπρόσωπος της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου.

Αναλυτικά:

Για το χθεσινό παιχνίδι: «Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο περίμεναν πως και πως οι οπαδοί της ομάδας μας. Είναι διαφορετικό να αγωνιζόμαστε με τον κόσμο στο πλευρό μας. Την μέρα των παιχνιδιών της Ανόρθωσης είναι γιορτή και θέλαμε να το κρατήσουμε και μετά το παιχνίδι αυτό. Πήραμε τη νίκη, είχαμε τον έλεγχο του αγώνα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είχαμε τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, δεν τα καταφέραμε όμως να σκοράρουμε. Σκοράραμε όμως στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε και τις ευκαιρίες να σκοράρουμε και δεύτερο τέρμα με πιο σημαντική το πέναλτι του Αράζ που δεν δόθηκε, όμως τα καταφέραμε να κερδίσουμε».

Για την απόδοση της ομάδας: «Υπάρχουν σε όλες τις γραμμές περιθώρια βελτίωσης. Το είπε και ο προπονητής εξάλλου. Είναι σημαντικό όμως πως μέχρι να αποκτηθεί η απαραίτητη χημεία να παίρνουμε τους βαθμούς και να υπάρχει βελτίωση».

Για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ: «Ένα δύσκολο παιχνίδι. Όταν είσαι η Ανόρθωση δεν συμβιβάζεσαι με κανένα αποτέλεσμα πέραν της νίκης και των τριών βαθμών με κάθε αντίπαλο. Δεν διαφέρει η προσέγγιση σε σχέση με το παιχνίδι με τον Άρη. Θέλουμε η ομάδα να βγάλει τις αρετές της στον αγωνιστικό χώρο. Όπως και στο παιχνίδι με τον Άρη θέλουμε την υπομονή, τη σοβαρότητα και τη συγκέντρωση».

Για τον κόσμο: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την στήριξη, την υπομονή και την αυτοσυγκράτηση. Είχαμε περίπου 6 χιλιάδες κόσμο και μας έδινε παλμό. Ακόμα και στο 0-0 έσπρωχναν την ομάδα. Ήρθε το τέρμα και πήραμε τη νίκη. Δυστυχώς το επόμενο παιχνίδι θα γίνει χωρίς κόσμο και είναι κρίμα».

Για τα διαρκείας: «Είναι ανοιχτά τα διαρκείας και σήμερα θα υπάρξει ο ακριβής αριθμός. Πολλοί φίλοι της ομάδας έκαναν χθες το διαρκείας τους».

Για τα αγωνιστικά νέα: «Έγινε προπόνηση σήμερα, περισσότερο αποθεραπεία όμως. Δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός».