“Πέραν του κανονικού πάθος με ΑΠΟΕΛ”

Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ανόρθωση μίλησε στην εκπομπή «Μαγκαζίνο των Σπορ» του Sports1 ο Σάββας Πηλακούτας.

Αναλυτικά:

Για τη συγκομιδή της ομάδας: «Ως Ανόρθωση θα ήμασταν περισσότερο ικανοποιημένοι αν είχαμε και τους εννιά βαθμούς όμως υπό τις περιστάσεις στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα που χάσαμε βαθμούς είμαστε ικανοποιημένοι. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε αυτά που έγιναν πριν, παρά μόνο αυτά που θα γίνουν στη συνέχεια».

Για τον χρόνο που χρειάζεται η ομάδα: «Από την πρώτη στην δεύτερη και την δεύτερη στην τρίτη αγωνιστική υπήρχε σταδιακή βελτίωση. Γι’ αυτό ζητήσαμε πίστωση χρόνου από τον κόσμο. Το σημαντικό είναι να παίρνεις τους βαθμούς που σε κρατούν στις πρώτες θέσεις. Μέσα από τις νίκες η ομάδα αποκτά καλύτερη ψυχολογία. Ομάδες που έχουν περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους χρειάζονται κι αυτές περισσότερα παιχνίδια. Η δική μας είναι εντελώς καινούρια και είναι λογικό να χρειάζεται χρόνο».

Για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ: «Είναι ένα ακόμα παιχνίδι όπως αυτά που προηγήθηκαν. Η προσέγγιση δεν αλλάζει. Όπως αγωνιστήκαμε με συγκέντρωση και σοβαρότητα έτσι θα κάνουμε και με το ΑΠΟΕΛ. Θέλουμε πέραν του κανονικού πάθος. Θα μελετήσει τον αντίπαλο ο Λέβι με τους συνεργάτες του και αν έχουμε καλή παρουσία μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τον κόσμο: «Ζητήσαμε να δώσει δυναμικό παρών στο παιχνίδι της Κυριακής και έδειξε και την απαραίτητη υπομονή. Σε καμία περίπτωση δεν σταμάτησαν να στηρίζουν με παλμό και φωνή και στο τέλος ήρθε το γκολ του Σισέ που τους δικαίωσε. Περνά η στήριξη στους ποδοσφαιριστές και παίρνουν περισσότερη δύναμη».

Για την πρωτιά στη βαθμολογία: «Υπάρχει πολύς δρόμος. Το σημαντικό είναι να τελειώσεις πρώτος. Θα διεκδικήσουμε τη νίκη και στο επόμενο παιχνίδι».