Ανακοίνωσαν ταυτοποίηση για όλα τα ντέρμπι…

Η Αστυνομία Κύπρου ανακοινώνει τα μέτρα που θα ληφθούν για το Σαββατιάτικο ντέρμπι της ομάδας μας με αντίπαλο τον απόλλων στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Αναλυτικά τα κυριότερα σημεία:

Για τους οπαδούς της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ τα εισιτήρια θα διατεθούν τόσο σε προπώληση όσο και στο στάδιο.

Στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 09 Οκτωβρίου 2017 στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας, η Αστυνομία ενημέρωσε τα εμπλεκόμενα μέρη όπως σε όλους τους αγώνες υψηλού κινδύνου θα γίνεται ταυτοποίηση στοιχείων των φιλάθλων για σκοπούς ευταξίας και ασφάλειας.

Ως εκ τούτου στον συγκεκριμένο αγώνα θα πραγματοποιηθεί  ταυτοποίηση των στοιχείων του κατόχου του εισιτηρίου με το πρόσωπο που εισέρχεται στο στάδιο. Για τον σκοπό αυτό οι οπαδοί θα έχουν την υποχρέωση να αναγράψουν στο εισιτήριο που κατέχουν, το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό του Δελτίου Ταυτότητας τους. Για να τους επιτραπεί η είσοδος στο στάδιο θα πρέπει τα στοιχεία που φαίνονται στο εισιτήριο να συμφωνούν με το Δελτίο Ταυτότητας, το οποίο οι οπαδοί θα έχουν την υποχρέωση να παρουσιάσουν στις εισόδους του σταδίου. Το συγκεκριμένο μέτρο θα εφαρμοστεί για τους οπαδούς και των δύο ομάδων.

Για την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση τους από το στάδιο οι οπαδοί καλούνται να ακολουθήσουν τα εξής δρομολόγια:

Οι οπαδοί της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ που θα έρχονται από Λεμεσό να προχωρήσουν ευθεία από τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού, να περάσουν τα φώτα τροχαίας της Πυροσβεστικής  και τα φώτα Ορφανίδη και στα επόμενα φώτα να στρίψουν δεξιά. Να προχωρήσουν ευθεία μέχρι τα επόμενα φώτα και ακολούθως να στρίψουν ξανά δεξιά και μετά από τα φώτα τροχαίας της εκκλησίας των Αγίων Αναργύρων αριστερά για να εισέλθουν στην λεωφόρο Παπανικολή. Από εκεί μπορούν να κατευθυνθούν σε οποιαδήποτε κερκίδα της ομάδας τους επιθυμούν. Το ίδιο θα πρέπει να κάμουν, δηλ να χρησιμοποιήσουν την Λεωφόρο Παπανικολή, και οι οπαδοί της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ που θα προέρχονται από περιοχές εντός της Λάρνακας. Μόνο όσοι θα εισέλθουν στην ανατολική κερκίδα καλούνται να χρησιμοποιήσουν τις παρόδους του Συνοικισμού Αγίων Αναργύρων.

Για την δική τους ασφάλεια, οι οπαδοί της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ καλούνται να αποφύγουν την λεωφόρο Λύσου Σανταμά και καλούνται να χρησιμοποιήσουν τον χώρο στάθμευσης πίσω από την νότια κερκίδα καθώς και την λεωφόρο Παπανικολή και τις παρόδους στην νότια και ανατολική πλευρά του σταδίου.