Το ρεκόρ καριέρας που κυνηγάει ο αναγεννημένος Ζόαο Βίκτορ!

Ο Ζοάο Βίκτορ ήταν ο λυτρωτής για την ομάδα μας στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 90ο λεπτό… 

Με αυτά και μ’ αυτά ο Βίκτορ έφτασε τα 4 γκολ στη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα και… ισοφάρισε το ρεκόρ του της περσινής σεζόν όπου βρήκε και πάλι δίκτυα 4 φορές.

Ο Βραζιλιάνος μέσος της Ανόρθωσης μοιάζει αναγεννημένος στη φετινή σεζόν και είναι ένας εντελώς διαφορετικός παίκτης από ότι τον συνηθίσαμε. Είναι ουσιαστικός, αρχοντικός στο χώρο του κέντρου ενώ φέτος δεν έχει καθόλου νευρικότητα στο παιχνίδι του κάτι που είχε προηγουμένως.

Συνολικά από τη σεζόν 2015-16 που βρίσκεται στην Ανόρθωση σε 72 συμμετοχές πέτυχε 11 γκολ. Τρία την πρώτη του σεζόν, τέσσερα στην περσινή σεζόν και τέσσερα φέτος μέχρι στιγμής στο θεσμό του πρωταθλήματος.

Αν συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς ο Βίκτορ τότε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος δεν αποκλείεται να σκοράρει ξανά και να… κάνει ρεκόρ καριέρας κάτι που θα είναι πολύ σημαντικό και για τον ίδιο αφού θα ανέβει ακόμη περισσότερο η ψυχολογία του.

πηγή: protathlima.com

  • ΠΡΟΜΙΘΕΑΣ

    ανεβασμένος ευτυχώς που εκτέλεσε το πέναλτυ, ragios alves, θα χάναμε δύο βαθμούς. Αλλά είναι απαράδεκτο 18 τελικές ο γκοούλ. Το αεκακι 7 τελικές 5 γκοούλ. Προς αποχώρηση
    alves, bataloski, gkantief, palanka sise