Τρίτη νίκη και φουλ για επιστροφή στην τετράδα…

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ολυμπιά Φρενάρου.

Οι πετοσφαιριστές μας επικράτησαν της αξιόμαχης Ολυμπικάς στο Γυμνάσιο «Φώτη Πίττα» με 1-3 στα σετ.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του αγώνα από την ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ.

Η Ανόρθωση επέστρεψε στις νίκες αφού στην 8η και πρώτη αγωνιστική του Β’ Γύρου κέρδισε την Παρασκευή την Ολυμπιάς Φρ. στη σάλα του Γυμνασίου «Φώτη Πίττα» με 1-3 σετ. Η «Μεγάλη Κυρία» θα  προσπαθήσει στο Β Γύρο να πλασαριστεί στην τετράδα μέσω συνεχόμενων νικών. Η Ολυμπιάς έπαιξε για άλλο ένα αγώνα πολύ καλά έχοντας στη σύνθεση της για πρώτη φορά τον Μαυροβούνιο πασαδόρο Ράϊκο Στρούγκαρ.

Η Ανόρθωση παρά την πολύ καλή εμφάνιση της Ολυμπιάδος Φρενάρους  επιβλήθηκε στο πρώτο σετ με 20-25 σε 20 λεπτά,  κατορθώνοντας να πάρει τους πόντους στο κρίσιμο σημείο.

Στο δεύτερο σετ η εικόνα του αγώνα δεν διαφοροποιήθηκε ιδιαίτερα παρά ρο γεγονός ότι η ομάδα του Φρενάρους ήταν πιο πιεστική. Τελικά, η «Μεγάλη Κυρία» κέρδισε το σετ με 22-25 σε 31 λεπτά αυξάνοντας σε 0-2 σετ.

Η αντίσταση της Ολυμπιάδος έφερε αποτέλεσμα  στο τρίτο σετ όταν οι «μαυροκόκκινοι»  κέρδισαν το σετ με 25-23 σε 31 λεπτά και μείωσαν σε 1-2 τα σετ.

Στο τέταρτο σετ η Ανόρθωση επανήλθε για τα καλά και παίζοντας καλό βόλεϊ κέρδισε σε 25 λεπτά με 19-25 κερδίζοντας τον αγώνα με 1-3 σετ.

ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΦΡ. (Π. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ): Πέτρου, Αδάμου. Στρούγκαρ, Γιαννούζοβιτς, Παπέττας, Φιλίπας  – Λίμπερο: Tούρος – Αλλαγές: Γεωργίου.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ(Γ. ΓΙΑΠΑΝΗΣ): Μουκασιάν, Παλχαρίνι, Στρουγκάρεβιτς, Σόρενσεν, Κοντίς, Κνέζεβιτς – Λίμπερο: Χατζδαμιανού. – Αλλαγές: Κολάς.