Ο πρωταγωνιστής Ντούρις, το ντεμπούτο του Στρούνα και αυτά που κρατάμε!

H Ανόρθωση επέστρεψε στις νίκες σήμερα στη Λευκωσία.

Ήταν τρεις βαθμοί που τους χρειαζόταν πάρα πολύ η ομάδα της Αμμοχώστου μετά την ήττα της Τετάρτης από την Ομόνοια.

Δεν ήταν και η καλύτερη εμφάνιση από πλευράς της ομάδας της Αμμοχώστου και το δήλωσε και ο Λέβι. Η ομάδα ήταν «χλωμή» στο ξεκίνημα του αγώνα και δυσκολευόταν να δημιουργήσει ξεκάθαρες ευκαιρίες κόντρα σε μια πολυπρόσωπη άμυνα. Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως έγιναν γκολ οι δύο πρώτες ευκαιρίες της στο ματς.

Ο Μιχάλ Ντουρίς με δύο εξαιρετικά γκολ έδωσε τις λύσεις πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Ειδικά το δεύτερο του τέρμα είναι δείγμα ποδοσφαιριστή μεγάλης κλάσης και όλοι ελπίζουν πως θα βοηθήσει με ανάλογο τρόπο και στη συνέχεια.

Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, ο αντίπαλος πίεσε ψηλά και έχασε 2-3 ξεκάθαρες ευκαιρίες για να μειώσει το σκορ. Η Ανόρθωση με κάποιες διορθωτικές κινήσεις από τον πάγκο, ανάκτησε τον έλεγχο και πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Πράνιτς μετά από ωραία αντεπίθεση, «κλειδώνοντας» ουσιαστικά τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Πέρα από τον πρωταγωνιστή Σλοβάκο φορ, πολύ θετικός στο ντεμπούτο του ήταν και ο Άντραζ Στρούνα. Ο Σλοβένος ήταν σταθερός στα αμυντικά του καθήκοντα και οπότε του δινόταν η ευκαιρία ήταν πολύ θετικός και επιθετικά. Ακόμα μια καλή παρουσία από τους Κόφι και Ιγκιεμπόρ.

Πλέον, έρχεται ακόμα ένας πολύ σημαντικός αγώνας κόντρα στον Ερμή. Οι τρεις βαθμοί είναι εκ των ων ουκ άνευ εδώ που είμαστε.

πηγή: 24sports.com.cy