Εξαρτόμαστε ΜΟΝΟ από τα δικά μας αποτελέσματα!

Στον Super Sport FM μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, Σάββας Πηλακούτας για τη χθεσινή νίκη της ομάδας μας επί του Ολυμπιακού και για τα δεδομένα της ομάδας!

«Οι ποδοσφαιριστές έκαναν το καθήκον τους στο παιγνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν σημαντική η νίκη για πολλούς λόγους, προερχόμασταν από ήττα κι αυτό μας επηρέασε ψυχολογικά και φάνηκε στο παιγνίδι, ωστόσο πήραμε τη νίκη και ανεβήκαμε στην τρίτη θέση, πλέον κοιτάζουμε το επόμενο παιγνίδι με τον Ερμή».

«Τα περιθώρια για απώλειες βαθμών έχουν λιγοστέψει και από τη στιγμή που έρχονται μόνο ντέρμπι μετά τον αγώνα με τον Ερμή, πρέπει να έχουμε το απόλυτο».

«Εξαρτιόμαστε από τα δικά μας πόδια για να πετύχουμε τον στόχο μας, μέσα από τα δικά μας αποτελέσματα μπορούμε να πετύχουμε τον σκοπό μας, θέλουμε να διατηρηθούμε στην 3η θέση και θα δούμε αν θα ανέβουμε πιο ψηλά στη βαθμολογία»

Για τον Ντούρις: «Είναι αρκετά θετικό για ένα επιθετικό να σκοράρει, και πιστεύουμε ότι θα τον βοηθήσει αυτό στη συνέχεια»

Για τα νέα αποκτήματα: «Είναι νωρίς ακόμα. Αλλά όσο περνά ο χρόνος θα πηγαίνουν καλύτερα και θα προσφέρουν αυτά για τα οποία τους πήραμε».

«Ευχαριστούμε τον κόσμο που ακολούθησε την ομάδα».