«Κάθε χαμένος βαθμός είναι διπλά χαμένος»

Για όλα όσα αφορούν την Ανόρθωση μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Σάββας Πηλακούτας.

Για τον Ντουγκλάο:

«Ο Ντουγκλάο αντιμετωπίζει πρόβλημα στον τετρακέφαλο και έκανε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, είναι αμφίβολος για το παιχνίδι της Κυριακής. Θα αξιολογείται καθημερινά μέχρι και την μέρα του παιχνιδιού. Τα δεδομένα και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του».

Για τον Σισέ:

«Τόσο ο Σισέ όσο και ο Γκάντσεφ προπονήθηκαν κανονικά και είναι στη διάθεση του προπονητή».

Για τον Αρτυματα:

«Θέλει ακόμη 2-3 εβδομάδες. Κάνει ακόμη πρόγραμμα στο γυμναστήριο δεν πάτησε γήπεδο. Θα χρειαστεί και λίγο χρόνο επαναφοράς στους αγωνιστικούς χώρους».

Για το παιχνίδι με τον Ερμή:

«Πολλές φορές σε τέτοιου είδους παιχνίδια το αποτέλεσμα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την δική μας απόδοση. Δεν υπάρχει οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέραν από τη νίκη».

Για τα βαθμολογικά δεδομένα:

«Είναι λεπτές οι ισορροπίες. Κάθε χαμένος βαθμός είναι διπλά χαμένος. Από τη μια μπορεί να χαθεί η διαφορά από ομάδες που είναι χαμηλότερα από εμάς και από την άλλη να αυξηθεί η διαφορά που είναι ψηλότερα».

Για την διεκδίκηση του τίτλου:

«Ο δικός μας στόχος είναι η έξοδος στην Ευρώπη. Εκεί πρέπει να είναι το μυαλό μας. Αν κερδίζουμε τα παιχνίδια μας το πιο πιθανό θα το πετύχουμε».

Για τη συνέχεια:

«Αν κερδίσουμε και τα δυο παιχνίδια που έχουμε είναι κάτι πολύ σημαντικό. Μόλις ξεκινήσει η φάση των πλέι οφ, δεν υπάρχει παιχνίδι που μπορείς να προβλέψεις το τι θα γίνει. Στο δικό μας μυαλό τώρα είναι το παιχνίδι με τον Ερμή».

Για τη παρουσία του κόσμου:

«Είμαστε η ομάδα που κλήθηκε να αγωνιστεί τις πιο περίεργες ώρες και μέρες. Δυο καθημερινές στις 17:00, άλλη μέρα στις 19:00, τώρα την Κυριακή στις 15:00 στη μέση του τριημέρου».