Έτοιμες για κούπα οι ΚΥΡΙΕΣ!!!

Σπουδαίας βαθμολογικής και όχι μόνο νίκη πέτυχε η Ανόρθωση που επιβλήθηκε με 3-1 του Απόλλωνα στο Αθλητικό ης Κέντρο και παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας με 42 Βαθμούς.

Πλέον, η ομάδα του Αλ. Μπόσκοβιτς ξέφυγε με τρεις βαθμούς από τον Απόλλωνα και κάνει όνειρα τίτλου.

Το ρεπορτάζ από την ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετόσφαιρας…

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ: ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΑΠΟΛΛΩΝ 3-1 (25-19, 25-21, 22-25, 25-13)

Έτοιμη για τίτλο είναι η Ανόρθωση. Για δεύτερη φορά μέσα σε 15 ημέρες τα κορίτσια του Αλ. Μπόσκοβιτς κέρδισαν τον Απόλλωνα αυτή τη φορά με 3-1 σετ και ξέφυγε με τρεις βαθμούς τέσσερες αγωνιστικές πριν από το τέλος. Ο Απόλλωνας πλέον ψάχνει το απόλυτο για να έχει ελπίδες ανατροπής των δεδομένων

Η Ανόρθωση μπήκε πολύ δυνατά στο ντέρμπι και έλεγξε τον ρυθμό. Συνέπεια τούτου
να ξεφύγει σε κρίσιμο σημείο και να πάρει το σετ με 25-19 ανοίγοντας το σκορ απέναντι στον Απόλλωνα που όταν έχασε επαφή με το σκορ έχασε και το σετ.
Το δεύτερο σετ ήταν πραγματικό ντέρμπι με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να επιβληθούν και να κερδίσουν. Η Ανόρθωση φάνηκε να υπερέχει στα κρίσιμα σημεία με συνέπεια να πάρει το σετ με 25-21 δείχνοντας τη δυναμική της. Σε αυτό το σετ η ομάδα του Στ. Φραγκέσκου έχασε κάποιες άμυνες που στοίχισαν.

Αντίδραση
Στο τρίτο σετ ο Απόλλων αντέδρασε και παρά την εξίσου καλή απόδοση της Ανόρθωσης πήρε το σετ με 22-25 και μείωσε σε 1-2 αφού ήταν πιο αποτελεσματικός ανακτώντας ψυχολογία. Ωστόσο, στο τέταρτο σετ μόνο μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο η Ανόρθωση και παίζοντας εξαιρετικά «ακύρωσε» το προβάδισμα του Απόλλωνα. Η ομάδα του Μπόσκοβιτς κέρδισε με 25-13 και καθάρισε τον αγώνα με 3-1 σετ.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (ΑΛ. ΜΠΟΣΚΟΒΙΤΣ): Καετάνο, Μπούραζερ,Μπρατούνχινα, Σταυρινίδου, Βασιλείου – Λίμπερο: Δαϋίδ. – Αλλαγές:Iωάννου.

ΑΠΟΛΛΩΝ(ΣΤ. ΦΡΑΓΚΕΣΚΟΥ): Ανγκούλο, Μπρλέτιτς, Ι. Λεωνίδου, Ντουντνίκοβα, Μανίταρου, Α. Χαραλάμπους – Λίμπερο: Ε. Λεωνίδου. – Αλλαγές: Στυλιανού.