«Νίκη και στα δύο παιχνίδια»

Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Σάββας Πηλακούτας, μίλσε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 για τους αγώνες που ακολουθούν κόντρα στον Απόλλωνα.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το ντέρμπι με τον Απόλλων: «Είναι παιχνίδι τριπλής παραλλαγής αν και αγωνιστικά ο στόχος μας είναι σαφώς η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Ο στόχος μας είναι Ευρώπη και αν κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι τότε είμαστε πιο κοντά στον στόχο μας»

Για τα αγωνιστικά νέα: «Από τη στιγμή που προπονήθηκαν οι Πράνιτς και Βίκτορ θα είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή μας. Αυτή τη στιγμή είναι η προπόνηση. Αρτυματάς και Ντουγκλάο απέχουν από το κανονικό πρόγραμμα. Ο Αρτυματάς χρειάζεται περίπου δυο εβδομάδες. Ο Ντουγκλάο χάνει το παιχνίδι του πρωταθλήματος όμως την Δευτέρα θα περάσει από επαναξιολόγηση για να δούμε αν μπορεί να αγωνιστεί στο κύπελλο»

Για το αν θα δώσει βάση η Ανόρθωση σε κάποια διοργάνωση: «Στόχος είναι η νίκη και στα δυο παιχνίδια. Ίσως ο τρόπος προσέγγισης στην τακτική θα είναι διαφορετικός όμως είναι θέμα του προπονητή. Εμείς πάμε για τη νίκη και στα δυο παιχνίδια»

Για την προπώληση: «Η προπώληση ξεκίνησε καλά. Αναμένουμε πως σήμερα και αύριο ο ρυθμός της προπώλησης θα αυξηθεί. Φαίνεται πως θα έχουμε δίπλα μας τον κόσμο στην προσπάθεια για τη πρώτη νίκη στα play off»