«Θέλουμε αποτέλεσμα που θα μας δίνει αρκετές πιθανότητες..»

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας μίλησε στον SuperSport FM για θέματα που αφορούν την ομάδα μας.

 «Η αποτελεσματικότητα ήταν το στοιχείο που έκρινε το παιχνίδι και η ουσία που είχε ο Απόλλωνας ο οποίος τις λιγοστές ευκαιρίες τις έκανε γκολ. Εμείς βρήκαμε περισσότερες αλλά μόνο την μία κάναμε γκολ. Κάναμε καλό παιχνίδι στο α΄ μέρος, οι παίκτες ακολούθησαν κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητή και δεχθήκαμε ένα γκολ μετά από λάθος. Δε μας επηρέασε σε μεγάλο βαθμό, συνεχίσαμε και προσπαθήσαμε για την ισοφάριση. Βρήκαμε τον τρόπο και πάλι με τον Ντούρις. Η αναγκαστική αλλαγή του Ράγιος άλλαξε κάπως τα πλάνα, δεν ήταν καλή η απόδοση όπως το πρώτο μέρος αλλά είχαμε ευκαιρίες και θα μπορούσε για άλλο ένα γκολ», ανέφερε.

«Είναι θετικό που μείναμε στην 3η θέση. Οι ισορροπίες είναι λεπτές και όλοι μπορούν να αλλάξουν με μια νίκη ή μια ήττα. Για τις εντός έδρας ήττες, πέραν από το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ στα άλλα δύο με Ομόνοια και Απόλλωνα η απόδοση δεν ήταν άσχημη και πήραμε το λιγότερο που δικαιούμασταν», πρόσθεσε.

Για τις τρεις ήττες της Ανόρθωσης στην έδρα της, είπε:

«Στα ντέρμπι είναι λεπτές οι ισορροπίες. Οι ήττες ήρθαν σε ντέρμπι στην έδρα μας αν και θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερους αριθμούς στην έδρα μας. Βλέπουμε μπροστά και θα δούμε τι θα κάνουμε για να βελτιώσουμε τους αριθμούς».

Για το παιγνίδι Κυπέλλου με τον Απόλλωνα:

«Έχουμε δύο προπονήσεις μέχρι και το παιχνίδι Κυπέλλου. Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι, αν δεχθούμε γκολ μειώνονται οι πιθανότητες για πρόκριση. Θέλουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας δίνει αρκετές πιθανότητες ενόψει του επαναληπτικού».