ΆΞΙΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ!

Η γυναικεία ομάδα πετόσφαιρας της Ανόρθωσης είναι πρωταθλήτρια Κύπρου για την περίοδο 2017-18 μετά την νίκη επί της ΑΕΚ με 3-0 σετ.

Οι κοπέλες του Αλ. Μπόσκοβιτς με 49 βαθμούς ξέφυγαν πέντε από τη δεύτερη θέση και στην τελευταία αγωνιστική η διαφορά δεν ανατρέπεται. Ο αγώνας της 20ης αγωνιστικής με την Robo Markets ΑΕΛ θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα, αφού θα απονεμηθεί το τρόπαιο.

Η Ανόρθωση παρουσιάστηκε όπως έπρεπε στο πρώτο σετ και με πειστική εμφάνιση έδειξε πόσο πολύ θέλει τον τίτλο. Πήρε διαφορά και «τέλειωσε» σε 25 λεπτά το σετ με 25-18 κάνοντας το πρώτο από τα τρία βήματα που θέλει.

Καμιά δυσκολία δεν αντιμετώπισε η Ανόρθωση στο δεύτερο σετ. Αποδίδοντας καταπληκτικό βόλεϊ η «Κυρία» δεν άφησε περιθώρια στις Λαρνακείς. Η Ανόρθωση κέρδισε με 25-17 σε 27 λεπτά και έβαλε βάσεις κατάκτησης πρωταθλήματος με το 2 -0 σετ.

Στο τρίτο σετ η Ανόρθωση δεν άφησε την Τεχνοοικία ΑΕΚ να πιστέψει και παρά την καλή προσπάθεια των «κιτρινοπράσινων» οι «κυανόλευκες κέρδισαν με 25 -20 και πήραν τη νίκη τίτλου με 3-0 σετ.

AΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΟΡΘΩΣΗ: ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ (25-18, 25-17, 25-20)

ΑΝΟΡΘΩΣΗ(ΑΛ. ΜΠΟΣΚΟΒΙΤΣ): Βασιλείου, Καετάνο, Ιωάννου, Μπούραζερ, Μπρατούνχινα, Σταυρινίδου – Λίμπερο: Δαϋίδ. – Αλλαγές:

ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ(Ι. ΚΟΥΜΗΣ): Στ. Ιωάννου, Καρπεντιέρ, Μάγκντιτς, Ριπνάγια, Ριαλά – Λίμπερο: Μοσφιλιώτη. –Αλλαγές: Πέτρου, Δημητρίου.