Πηλακούτας για ΑΕΛ, Λαβόρδε και κόσμο

Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Σάββας Πηλακούτας, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» αρχικά τόνισε:

«Στόχος μας είναι να επιστρέψουμε στις νίκες και έχουμε δύσκολο έργο, καθώς απέναντι μας έχουμε μία καλή και δουλεμένη ομάδα. Θα πρέπει να παρουσιάσουμε στο γήπεδο αυτά που δουλέψαμε στις προπονήσεις και να αποφύγουμε τα λάθη. Σημαντικό ρόλο θα παίξει και το πάθος που θα παρουσιάσουν οι ποδοσφαιριστές μέσα στο γήπεδο».

Για τον Πηλέα και για τους υπόλοιπους δανεικούς: «Φέτος θα αγωνίζονται τέσσερις δανεικοί παίκτες σε άλλες ομάδες. Ο Πηλέας στον Ερμή. Ο Λόβριτς στον Εθνικό. Ο Μάριος Νικολάου στην Αναγέννηση Δερύνειας και ο Κορέα στον Άρη».

Για το αν θα αποχωρήσει από την ομάδα κάποιος άλλος: «Από ότι φαίνεται δεν θα υπάρξει άλλη αποχώρηση από την ομάδα».

Για τον Λαβόρδε: «Ολοκληρώθηκε πριν μερικά λεπτά η πρωινή προπόνηση. Ο Λαβόρδε συμμετείχε για δεύτερη μέρα στο κανονικό πρόγραμμα και πλέον είναι θέμα ετοιμότητας για το πότε θα αγωνιστεί».

Για την μικρή προπώληση που υπάρχει: «Είναι κάπως ριψοκίνδυνο να πάρουμε την προπώληση που είχαμε μέχρι τώρα και να κάνουμε πρόβλεψη για την προσέλευση του κόσμου που θα έρθει. Ο Ανορθωσιάτης και γενικά ο Κύπριος είναι της τελευταίας στιγμής. Υπάρχουν ακόμα τρεις μέρες μέχρι την Δευτέρα και ότι θα μεγαλώσουν αυτοί οι αριθμοί»