“Υπάρχει προβληματισμός, αποδεχόμαστε τις αποδοκιμασίες”

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 παραχώρησε αντιπρόεδρος της Ανόρθωσης  Κυριακός Γιάγκου ο οποίος έκανε αναφορά στον αγώνα με την Αλκή και τον Ρόνι Λέβι.

Αναλυτικά:

«Νιώθω την ανάγκη να απολογηθώ στον κόσμο για τις άσχημες Δευτέρες που του προσφέρουμε. Ένα άλλο ανεπιτυχές αποτέλεσμα, που μας αφήνει αρκετά πίσω από νωρίς. Πρέπει να δούμε πως θα προχωρήσουμε. Αλλιώς αρχίσαμε, με διαφορετικές προσδοκίες. Τα αποτελέσματα δεν μας ικανοποιούν. Υπάρχει προβληματισμός και απογοήτευση. Θα σηκώσουμε κεφάλι, δεν έχει χαθεί κάτι. Να δημιουργήσουμε την Ανόρθωση που θέλουμε».

Για τον Λέβι: «Υπάρχει γενικότερος προβληματισμός. Δεν έχει σημασία να προσωποποιηθεί. Είμαστε σε μια κατάσταση που δεν μας ικανοποιεί και πρέπει να δούμε πως θα βγούμε. Θα πρέπει να δούμε τι μπορούμε να φτιάξουμε. Δεν είναι σωστό να προσωποποιείτε αυτή η κακή μας πορεία. Αυτό που έχει σημασία είναι πως είμαστε μια διοίκηση που δρα νηφάλια. Μπορούμε να διαχειριστούμε μια δύσκολη κατάσταση, το έχουμε αποδείξει. Έχουμε μάθει να τα περνούμε μαζί, δεν κρύβομαι. Υπάρχει προβληματισμός. Δεν μιλήσαμε ψες με τον προπονητή, υπάρχει σήμερα συνάντηση αλλά δεν είναι κάτι καινούργιο, αυτό συμβαίνει μετά από κάθε παιχνίδι. Θα γίνει σήμερα μια κουβέντα».

Αν υπάρχουν σημάδια απειθαρχίας: «Αντιλαμβάνομαι πως ρωτάτε για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Και αυτό αποτελεί κομμάτι του προβληματισμού μας. Προσπαθούμε να τους στηρίξουμε, θα μιλήσουμε και με αυτούς. Πιστεύουμε και τους ποδοσφαιριστές και στην ομάδα. Θεωρώ πως οι ίδιοι παίχτες που έδειξαν τι είναι πέρσι, μπορούν να βγάλουν την Ανόρθωση από αυτή την κατάσταση. Όπως ο Πράνιτς και ο Σίντελφελντ».

Σχόλιο για τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό: «Άρχισε πολύ στραβά αυτή η χρονιά. Στο μυαλό μας είχε δομηθεί αλλιώς. Μετά τον αποκλεισμό ακολούθησε αγωνιστική απραξία και θεωρώ πως έχει στοιχίσει και ακόμα στοιχίζει. Εκ των πραγμάτων αυτός ο αποκλεισμός έχει ταλαιπωρήσει και ταλαιπωρεί την ομάδα».

Για τις αποδοκιμασίες του κόσμου: «Αποδεχόμαστε τις αποδοκιμασίες. Κατανοούμε πλήρως την στενοχώρια του κόσμου. Ξέρουμε που είμαστε, ποια ομάδα διοικούμε και την ευθύνη που έχουμε. Πέραν όμως από τον θυμό του κόσμου, πρέπει να μην ξεχνάμε πως ο κόσμος πρέπει να σταθεί ασπίδα για να ορθοποδήσει η ομάδα. Καλούμε τον κόσμο να μείνει κοντά, ξέρει η διοίκηση τι πρέπει να κάνει. Πρέπει να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται. Κατανοητές οι αντιδράσεις».

Απάντηση για το αν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα στην Ανόρθωση: «Όχι. Τα πράγματα δεν ήταν ποτέ ρόδινα οικονομικά, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα λόγω του αποκλεισμού ή λόγω της κακής πορείας. Δεν υπάρχει θέμα που δεν μπορούμε να διαχειριστούμε».

Σχόλιο: «Τις επόμενες μέρες θα έχουμε συζητήσεις, να δούμε τι πάει λάθος. Η διακοπή είναι όντως διάστημα που προσφέρεται για βελτίωση της κατάστασης. Θα πρέπει να αξιοποιήσουμε αυτό το διάστημα για να παρουσιάσουμε μια καλή Ανόρθωση».