“Μια καλή Ανόρθωση μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα”

Για όλα όσα αφορούν την Ανόρθωση μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Ανδρέας Παντελή.

Για τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα…

«Είχαμε φτάσει 7η αγωνιστική, άλλα περιμέναμε, άλλα είχαμε και έγιναν δύσκολα όλα τα παιχνίδια. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά και είμαστε ευχαριστημένοι».

Για την παρουσία της ομάδας στο Τσίρειο…

«Δυστυχώς ή ευτυχώς αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Στα προηγούμενα παιχνίδια που έπρεπε να κερδίσουμε δεν πήραμε τίποτα και σε ένα παιχνίδι που ίσως να μην δικαιούμασταν τη νίκη δεν την πήραμε».

Για την συνέχεια…

«Όταν στην 8η αγωνιστική χάσαμε τόσο έδαφος, από δω και μπρος όλα τα ματς είναι σημαντικά γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια για καμιά απώλεια. Όλα πρέπει να αντιμετωπίζονται με τον μέγιστο βαθμό συγκέντρωσης και σημασίας».

Διαφοροποιείται οτιδήποτε όσον αφορά τους στόχους;

«Είμαστε πολύ νωρίς, υπάρχει δρόμος μέχρι να κλείσει η α΄ φάση και είναι και τα σημαντικά μας των πλέι οφ. Νομίζω πως μια καλή Ανόρθωση μπορεί να ανατρέψει τα άσχημα δεδομένα που υπάρχουν και να διεκδικήσει μια πολύ καλύτερη θέση».

Η Ανόρθωση δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την έδρα της…

«Θεωρώ ότι και στα τρία παιχνίδια στην έδρα μας δεν έπρεπε να χάσουμε σε κανένα και χάσαμε και τα τρία. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να σκοράρουμε πιο εύκολα αφού πέραν της μεγάλης προσπάθειας, ήταν σημαντικά τα δυο γκολ που ήρθαν γρήγορα στο ματς με τον Απόλλωνα».

Παίρνει πιο ιδιαίτερη σημασία το παιχνίδι κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα με βάση το σκηνικό που διαμορφώθηκε;

«Με βάση τις απώλειες που είχαμε από δω και μπρος δεν ξεχωρίσει κανένα παιχνίδια σαν πιο σημαντικό. Η οποιαδήποτε απώλεια απαγορεύεται καθώς η ζημιά θα είναι ανεπανόρθωτη».