Παρουσίαση συνεργασίας με Megabetplus

Δημοσιογραφική διάσκεψη πραγματοποιήθηκε στις 13:00 από πλευράς Ανόρθωσης όπου παρουσίασε τον μέγα της χορηγό για ακόμη μια χρονιά, την Megabet Plus.

 Ανδρέας Παντελή: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Megabet για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει για τρίτη συνεχόμενη φορά. Είναι μια συμφωνία που θα φέρει κέρδος και στις δύο πλευρές. Θεωρούμε την megabet σύμμαχο της Ανόρθωσης. Για να πετύχεις πρέπει να συνεργάζεσαι με τους κορυφαίους στο είδος τους”.

Βάσω Ελισσαίου (Γενική Διευθύντρια MegabetPlus.com.cy): “Ευχαριστώ τον πρόεδρο της Ανόρθωσης. Η Megabetplus ανακοινώνει και επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας μας για ακόμα ένα χρόνο. Εστερνιζόμαστε τις ιδέες του σωματείου της Ανόρθωσης. Είναι ένα ιστορικό σωματείο θέλουμε να συμβάλουμε στην επίτευξη των στόχων της”.

Γιώργος Χαλλουμής (Marketing Manager): “Θα ήθελα να ευχηθώ αυτή η συνεργασία να δώσει την στήριξη στην ομάδα για να πετύχει τους στόχους της όπως αξίζει σε ένα τέτοιο σύλλογο όπως η Ανορθωση”.

Μίχαλ Ντούρις: “Ευχαριστούμε την MegabetPlus για την χορηγία. Εμείς οι ποδοσφαιριστές θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Δώρο στην megabetplus η φανέλα και βιβλίο “Ένας αιώνας Ανόρθωσις ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ”