Εκτός έδρας αποστολή

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για την ομάδα μας, η οποία μετά τη διακοπή λόγω εθνικών, εκστρατεύει στα Λατσιά για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Εθνικό.

Ο Γιώργος Κυριακού δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Χαρή και Περικλέους, που είναι στο τελικό στάδιο αποθεραπείας τους, όπως επίσης και στον νεαρό Καουρτισιή. Εκτός φυσικά είναι και ο Βραζιλιάνος Κίκι, που είναι τιμωρημένος καθώς δέχθηκε κόκκινη κάρτα στο πρόσφατο παιχνίδι με την Ομόνοια.

Ο Εθνικός στην έδρα του είναι ένας ιδιαίτερα επικίνδυνος αντίπαλος κάτι που το μαρτυρούν άλλωστε οι 9 βαθμοί σε σύνολο τεσσάρων παιχνιδιών και η 3η θέση που βρίσκεται η ομάδα των Λατσιών, με τους φουτσαλιστές μας να καλούνται να αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα το παιχνίδι, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος, που δεν είναι άλλος από το τρίποντο.

Η προϊστορία είναι σαφώς με το μέρος της ομάδας μας, που υπερέχει με τέσσερις νίκες έναντι μίας του Εθνικού. Μάλιστα, η αναμέτρηση που η ομάδα των Λατσιών κέρδισε την ομάδα μας τον Σεπτέμβριο του 2012, ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι για την Ανόρθωση, στα πλαίσια της Γ’ κατηγορίας, από όπου και είχαμε ξεκινήσει προ εξαετίας.

Αναλυτικά πιο κάτω η προϊστορία:
2012-13 Εθνικός – Ανόρθωσις 1-0
2013-14 Εθνικός – Ανόρθωσις 4-5
2015-16 Εθνικός – Ανόρθωσις 1-4
2016-17 Εθνικός – Ανόρθωσις 1-8
2017-18 Εθνικός – Ανόρθωσις 1-3

Το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην κλειστή αίθουσα του Λυκείου Λατσιών, ορίστηκε να ξεκινήσει στις 20:30.