Το πρόγραμμα των διεθνών

Χωρίς τους διεθνείς ποδοσφαιριστές πραγματοποιούνται οι προπονήσεις της ομάδας μας αυτές τις μέρες, καθώς ως γνωστό βρίσκεται σε εξέλιξη το Κύπελλο Εθνών όπως και άλλοι αγώνες των πιο μικρών Εθνικών ομάδων της Κύπρου, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται ποδοσφαιριστές μας.

Ο Στρούνα αγωνίστηκε βασικός στο ισόπαλο 1-1 της Εθνικής Σλοβενίας με τη Νορβηγία την Παρασκευή, με τον Κατσαράβα να περνάει ως αλλαγή στο 78′ στην ισοπαλία (1-1) της Γεωργίας με την Ανδόρα. Μόλις 8 λεπτά αγωνίστηκε ο Ντούρις στη νίκη που πέτυχε η Σλοβακία απέναντι στην Ουκρανία με 4-1 ενώ στον πάγκο έμεινε ο Γιώργος Οικονομίδηςστον αγώνα της Εθνικής μας με την αντίστοιχη της Βουλγαρίας.

Βασικοί αγωνίστηκαν παράλληλα οι Δημήτριου και Αρτυματάς στην ήττα της Εθνικής Ελπίδων με 1-0 από την Εθνική Νέων U18 Γερμανίας όπως επίσης και οι Ιωάννουκαι Παναγιώτου στην ήττα της Εθνικής Νέων από την Ρωσία.

Στη σημερινή νίκη με 1-0 της Εθνικής Νέων επί της Λετονίας και η οποία έδωσε την πρόκριση στον Elite Round και πάλι αγωνίστηκαν βασικοί οι Νικόλας Παναγιώτουκαι Μιχάλης Ιωάννου.

Την Τρίτη η Εθνική Ελπίδων θα αντιμετωπίζει την Γεωργία, με τον Παναγιώτη Αρτυματάωστόσο να μην υπολογίζεται λόγω τραυματισμού που απεκόμισε στον ώμο από τον αγώνα με τη Γερμανία. Κανονικά στη διάθεση του Ανδρονίκου βρίσκεται ο Δημητρίου.

Τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές τους ομάδες ολοκληρώνουν σήμερα οι Στρούνα(Βουλγαρία-Σλοβενία, 21:45), Κατσαράβα (Γεωργία-Καζακστάν, 19:00), Ντούρις(Τσεχία-Σλοβακία, 21:45) και Οικονομίδης (Κύπρος-Νορβηγία, 21:45).