Κορυφαίες οι «Κυρίες»

H Aνόρθωση κυριαρχεί στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών. Η πρωτιά στη βαθμολογία με εννιά νίκες σε εννιά αγώνες αποτυπώνεται και στο γεγονός ότι οι παίκτριες του Αλεξάνταρ Μπόσκοβιτς διακρίνονται παντού.

Πασαδόροι
Η Κάλια Βασιλείου της Ανόρθωσης είναι η μια καλύτερη πασαδόρος μέχρι στιγμής της σεζόν ενώ η Τζιοβάνα Γκόγκιτς της Τεχνοοικία ΑΕΚ κάνει πολύ καλή χρονιά.

Ακραίες
Η Τζουλιάνα Καετάνο της Ανόρθωσης μαζί με τη συμπαίκτριά της Μιροσλάβα Κιγιάκοβα είναι οι καλύτερες αυτή τη στιγμή ακραίες. Πολύ καλή και η Αμερικανίδα Α. Γκούντγουορθ της Ολυμπιάδας Ν.

Κεντρικές
Με διαφορά η Γεωργία Σταυρινίδου της Ανόρθωσης είναι η καλύτερη κεντρική του πρώτου μισού της περιόδου 2018-19.

Διαγώνιος
Η Χιλιανή Κρίστιαν Βέρμπλ του «Κorantina Homes» Παφιακού που ήλθε στις τελευταίες αγωνιστικές άλλαξε την εικόνα της ομάδας. Πολύ καλή και η σεζόν της Σέρβας Ιβάνα Ράντονιτς τυης Ανόρθωσης.

Λίμπερο
Η διεθνής Χριστιάνα Δαϋίδ της Ανόρθωσης κάνει εκπληκτικό πρωτάθλημα και διακρίνεται. Πολύ καλή και η έτερη διεθνής Έλενα Μοσφιλιώτη της Τεχνοοικία ΑΕΚ.

Ο προπονητής που διακρίνεται μέχρι στιγμής είναι ο Σέρβος Αλαξάνταρ Μπόσκοβιτς της Ανόρθωσης που διατηρεί την ομάδα του πρώτη και αήττητη.

Ευχάριστη έκπληξη της σεζόν είναι η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως μαζί με τον «Κorantina Homes» Παφιακό. Δυσάρεστη έκπληξη είναι η Αναγέννηση Δερύνειας.

Λεζ. Η Κάλια Βασιλείου μοιράζει παιχνίδι στην Ανόρθωση.