«Πετύχαμε το ζητούμενο»

Το ζητούμενο πέτυχε απόψε η ομάδα μας, που ήταν η επιστροφή στις νίκες, κάτι που έγινε με νίκη επί 7-0 επί της Αθηαίνου.

Την πρωτοβουλία των κινήσεων είχε η ομάδα μας στο παιχνίδι, που κρατούσε την μπάλα και την κυκλοφορούσε στο μισό του αντιπάλου, με μοναδικό στόχο να βρεθούν οι διάδρομοι προς το τέρμα. Η άμυνα των φιλοξενούμενων λύθηκε 11:54 πριν το τέλος του ημιχρόνου, όταν ο Κουππαρής με σουτ από διαγώνια σημείωσε το 1-0. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στη συνέχεια του ημιχρόνου. Οι φουτσαλιστές του Γιώργου Κυριάκου επιδίωξαν την εδραίωση του προβαδίσματος. Κάτι τέτοιο επιτεύχθηκε με τον Λουκά στο τελευταίο πεντάλεπτο του ημιχρόνου, όταν με πλασέ από αριστερά νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Το σκορ του ημιχρόνου διαμόρφωσε ο Ηλία από κοντά με σουτ, δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Στο ίδιο τέμπο ήταν και το δεύτερο ημίχρονο, με την ομάδα μας να είναι το απόλυτο αφεντικό στο παιχνίδι. Δίχως να πιάσει ψηλά στάνταρ απόδοσης, όντας όμως αποτελεσματική το σκορ διευρύνθηκε στο 7-0. Δύο γκολ το 4ο και το 7ο, πέτυχε ο αρχηγός Φάνος Χαρή, ενώ από έναν γκολ πέτυχαν οι Περκλέους και Κουλουμπρής.

Anorthosis Futsal