«Είδατε να γίνεται κάτι μετά από κάποια καταγγελία διατητή;»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Ονησίφορο Σταύρου και Δημήτρη Χριστοφόρου για όλα τα θέματα που αφορούν στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς κόντρα στο ΑΠΟΕΛ: «Όταν είσαι η Ανόρθωση δεν μπορείς να βρίσκεις θετικά μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Για 60-65 λεπτά είμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο αλλά δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που βρήκαμε. Είχαμε και ένα πέναλτι που θα μπορούσε αν δινόταν να διαφοροποιούσε τα δεδομένα. Μια ήττα πάντα μας πληγώνει αλλά πρέπει να βρούμε το δρόμο και να βγούμε από όλο αυτό».

Για την συνέχεα: «Χρειάζεται ανασύνταξη για τα επόμενα παιχνίδια τα οποία θα κληθούμε να δώσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα, ώστε να πάρουμε την πρόκριση στο κύπελλο και την νίκη στο πρωτάθλημα».

Για το αν πρόκειται να καταγγείλουν την διαιτησία του Βασίλη Δημητρίου: «Είδατε να γίνεται κάτι μετά από κάποια καταγγελία; Είχαμε παράπονο για το πέναλτι που δεν μας δόθηκε. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτά τα δεδομένα. Είναι και τα πρόστιμα που δεν μας επιτρέπουν να πούμε περισσότερα».