Κατάθεσε και ο Παντελή για Ουζόχο

Στο Αρχηγείο της Αστυνομίας βρέθηκε το πρωί ο Πρόεδρος της Ανόρθωσης Ανδρέας Παντελή, ο οποίος κατέθεσε για την υπόθεση Ουζόχο.

Ο Πρόεδρος της «Κυρίας» κλήθηκε από τους ανακριτές της υπόθεσης να δώσει απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα που προέκυψαν στα πλαίσια διερεύνησης της υπόθεσης.

Σημειώνεται πως εντός της ημέρας αναμένεται να περάσουν το κατώφλι του Αρχηγείου κι άλλα πρόσωπα μεταξύ των οποίων και παράγοντες, ενώ κλήθηκαν εκ νέου για κατάθεση οι δύο ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στο Αρχηγείο κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας. Πρόκειται για τον Φράνσις Ουζόχο καθώς και για ένα από τα τελευταία αποκτήματα της ομάδας της Αμμοχώστου τον Νικολά Στεφανέλι.

Παράλληλα αναμένεται και νέα ανακριτική κατάθεση του Αναπληρωτή Προέδρου της Ανόρθωσης Κυριάκου Γιάγκου.

Την ίδια στιγμή, στο μικροσκόπιο των ανακριτών βρίσκονται έγγραφα και φάκελοι τα οποία περισυνέλεξαν οι Αρχές μετά από έρευνες στο  ιατρείο του κ. Γιάγκου.

Πηγή: Cyprustimes

  • amiliktos

    Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΚΡΙΒΟ ΤΙΜΗΜΑ ΝΑ ΡΕΖΙΛΕΥΤΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΊ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΚΤΗ ΤΗΣ.
    ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΙΑΝΟΙ ΜΕ ΚΥΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ , ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΟΜΑΔΑ . Η ΕΞΑΔΑ, Η ΤΕΤΡΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ ΠΛΕΟΝ. ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΡΤΥΜΑΤΑΣ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ- ΙΩΑΝΝΟΥ -ΕΓΓΛΕΖΟΥ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΒΑΛΙΤΣΕΣ. ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ