«Η μόνη επιλογή που έχετε είναι να διακόψετε το πιο ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ πρωτάθλημα..»

Ανακοίνωση από τους οργανωμένους οπαδού της ομάδα μας.

Αναλυτικά:

«Είχαμε σκοπό να πούμε αρκετά πράγματα σήμερα, αλλά πλέον νιώθουμε ότι ο κόσμος έχει κουραστεί από τα ψεύτικα λόγια των πάντων και από το παιχνίδι που παίζεται μόνο στο παρασκήνιο αντί εκεί που πρέπει. Εμείς δεν είμαστε ΤΕΤΟΙΟΙ. Θα μιλήσουμε άσχημα γιατί από επίπεδα εσείς δεν καταλαβαίνετε.

Εδώ και χρόνια εμείς φωνάζαμε για το ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ που έχετε καταντήσει το πιο διάσημο (στον υπόλοιπο κόσμο) άθλημα. Η μόνη επιλογή που έχετε είναι να διακόψετε το πιο ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ πρωτάθλημα του κόσμου που παίζεται στα πλέον ξενέρωτα γήπεδα σας. Αφού θέλετε ο αθλητισμός να παίζετε μέσα σε πολιτικά γραφεία, ανίκανους οργανισμούς και δικαστικές αίθουσες, το μόνο που έχετε είναι να δώσετε ΟΛΟΙ τις μαζικές παραιτήσεις σας και να μας αδειάσετε την γωνιά. Και αφού κάποιοι έχει από χθες που λέτε “μαύρο από την λεμεσό”, τότε εμείς σας λέμε: ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ.

Ότι απόφαση και να πάρετε πλέον είσαστε χειρότεροι και από τα καρναβάλια. Άντε με το καλό αφού κοντεύουν κανονίστε να ΝΤΥΘΕΙΤΕ όλοι με τα πραγματικά σας πρόσωπα αφού καθημερινά ζείτε με τις μάσκες.

ΚΑΛΕΣΜΑ
ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, Ο ΚΑΘΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΙΑΝΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ 15:00 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΟΥ “ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ”. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΩΝ. Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΧΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟΥΠΙΑ.

ΓΡΟΘΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ – ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ – ΜΑΧΗΤΕΣ 1994»