Νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Κύπρο

Η συντακτική ομάδα της ιστοσελίδας LiveBetting.com.cy, καταγράφει, αναλύει και συγκρίνει με ρεαλιστικά κριτήρια τις υπηρεσίες και τα προϊοντα που προσφέρουν οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Κύπρο.

  • ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Το online στοίχημα έγινε νόμιμο στην Κύπρο με βάση του περί στοιχημάτων νόμο του 2012 (Ν.106(Ι)/2012) , ενώ έλαβαν άδεια νόμιμης λειτουργίας από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων παγκόσμιοι κολοσσοί όπως είναι η bet365 cy , η καλύτερη Ελληνική εταιρεία stoiximan cy , όπως επίσης και αξιόλογες εταιρείες από την Κύπρο όπως είναι η betonalfa cy , η megabet plus cy , η winmasters cy , η meridianbet ,  κ.α.

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε μια ολιστική προσέγγιση των υπηρεσιών τους.Αξιολογούμε τις αγορές και τις αποδόσεις, την γκανιότα, το live video streaming, την εξυπηρέτηση πελατών, τα mobiles apps , αλλά και τους διαθέσιμους τρόπους συναλλαγων κάθε εταιρείας.

  • ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ (ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ)

Ο ανταγωνισμός στο διαδίκτυο ανάμεσα στις στοιχηματικές πλατφόρμες είναι έντονος. Οι bookmakers προσπαθούν να προσελκύσουν νέους παίκτες με το λεγόμενο μπόνους εγγραφής ή να έχουν ευχαριστημένους τους ήδη υπάρχοντες με προσφορές όπως  το παρολί μπόνους , την προσφορά επιστροφής χρημάτων στη λευκή ισοπαλία 0-0 , την γκανιότα 0% σε συγκεκριμένους αγώνες το reload bonus , κ.α.

Μπορείτε να μάθετε μέσα από τη σελίδα μας ποιά είναι διαθέσιμα αναλυτικά σε κάθε εταιρεία. Όλα τα μπόνους και οι προσφορές υπόκεινται σε όρους που παραθέτουμε στις αναλύσεις μας.

  • ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΜΠΛΕΤΑ

Είναι η επιτομή της εξέλιξης. Το mobile betting τείνει πλέον να τραβά πάνω του μεγαλύτερο τζίρο από το παιχνίδι στον υπολογιστή. Παίζετε όπου κι αν είστε μέσα από το κινητό σας τηλέφωνο ή την ταμπλέτα.

Κάθε εταιρεία προσπαθεί να παρέχει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στους πελάτες της παιχνίδι στο κινητό. Άλλη μέσω app εφαρμογής διαθέσιμη για Android και iOS (iTunes Store), άλλη μέσω κινητής πλατφόρμας (mobile site) κι άλλη διαθέτοντας και τους δύο τρόπους. Δείτε μέσα από τις μας τί σας βολεύει και τί ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και την προσωπική σας συσκευή.

  • LIVE VIDEO STREAMING (ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ)

Το Live Streaming είναι η υπηρεσία που προσφέρουν αρκετές εταιρείες για τη ζωντανή μετάδοση αθλητικών αγώνων μέσα από την πλατφόρμα τους. Καθημερινά μπορείτε να παρακολουθήσετε από ποδοσφαιρικούς αγώνες στην Γερμανία (Bundesliga , DBP Pokal) , στην Ιταλία (Serie A, Coppa Italia) και στην Ισπανία (La Liga , Copa Del Rey) μέχρι και NBA, Euroleague και CEV Champions League βόλεϊ μεταξύ άλλων.

Μάθετε ποιά ματς δείχνει κάθε bookmaker, από ποιά πρωταθλήματα και διοργανώσεις. Ποιοί είναι οι όροι για να δείτε ματς σε live streaming εφόσον συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Επίσης πληροφορηθείτε για το πρόγραμμα μεταδόσεων και μάθετε αν το ματς που θέλετε να παίξετε σε live betting θα προβληθεί ζωντανά.

  • ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

Καθημερινές στοιχηματικές προβλέψεις από τα μεγαλύτερα Πρωταθλήματα και διοργανώσεις.Με απλό τρόπο παρασουσιάζουμε τα προγνωστικά μας έπειτα από ενδελεχή ανάλυση στοιχείων και στατιστικών , ώστε να καταλήξουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

  • ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Δεν υπάρχει σίγουρος τρόπος να κερδίσετε στο στοίχημα. Είναι ότι πιο υπεύθυνο και ειλικρινές μπορεί να σας πει όποιος γνωρίζει καλά τον χώρο. Σας το καταθέτουμε και εμείς από την πλευρά μας.

Υπάρχουν όμως θεωρίες, συστήματα και στρατηγικές, με τις οποίες μπορείτε να αυξήσετε τις πιθανότητες κέρδους, ή έστω να προστατεύσετε καλύτερα το κεφάλαιό σας.

Επίσης , χρηστικές πληροφορίες γύρω από τη διαχειριση των συναισθημάτων στο στοίχημα και τον Υπεύθυνο στοιχηματισμό.

Ακολουθήστε μας και στο Facebook : https://www.facebook.com/livebetting.com.cy  για χρήσιμες πληροφορίες , προγνωστικά και ειδήσεις στο χώρο του νόμιμου online betting στην Κύπρο.