Συγχαρητήρια Στον Μηνά Λυσάνδρου

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά της συγχαρητήρια προς τον Μηνά Λυσάνδρου, Α’ Αντιπρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της ΠΑΕ ΑΕΚ, για την εκλογή του στην προεδρία της Super League.
Ο Λυσάνδρου στην εκλογική διαδικασία του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής λίγκας επικράτησε του ανθυποψηφίου του, Μάκη Γκαγκάτση με 8 ψήφους υπέρ του, έναντι 6.
Πρόκειται για τον γιο του Στέφανου Λυσάνδρου, σπουδαίας ποδοσφαιρικής μορφής της Ανόρθωσης, ο οποίος υπήρξε αρχηγός της ομάδας στα δύσκολα χρόνια που ακολούθησαν μετά την εισβολή το 1974 ενώ αποτέλεσε και μέλος της διοίκησης ως έφορος.
Ο Μηνάς Λυσάνδρου γεννήθηκε το 1980 στην Λάρνακα, αποφοίτησε από το νομικό τμήμα της Νομικής Σχολής Αθηνών και συνέχισε τις σπουδές του στο ευρωπαϊκό δίκαιο στο Πανεπιστήμιο της Ουψάλα στην Σουηδία.
Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές αρχικά στο Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης με αντικείμενο τους Διεθνείς Αθλητικούς Οργανισμούς και στη συνέχεια στο ISDE στην Μαδρίτη με εξειδίκευση στο Διεθνές Αθλητικό Δίκαιο.