«Η συνάντηση με Πουλλαΐδη, οι εισηγήσεις και οι εκκρεμότητες»

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για την συνάντηση που είχε χθες η τριμελή επιτροπή, την συνεδρία, τις οικονομικές εκκρεμότητες και τα αγωνιστικά δεδομένα.

Μετά τη χθεσινή συνάντηση, πως προχωρεί η Ανόρθωση;
«Όπως έγινε γνωστό μέσω της ανακοίνωσης, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της τριμελούς επιτροπής μαζί με την πλευρά του Χρήστου Πουλλαΐδη που κράτησε για αρκετές ώρες και έγινε σε θετικό κλίμα. Και οι δυο πλευρές ήθελαν και θέλουν το καλό της Ανόρθωσης. Η τριμελής επιτροπή θα ενημερώσει το δ.σ. του συλλόγου σε αποψινή συνεδρία και θα αποφασιστεί για το πότε θα υπάρξει η έκτακτη γενική συνέλευση για να σχολιαστούν τα νέα δεδομένα και να εγκριθεί αυτό το υπόμνημα που κατέθεσε ο Χρήστος Πουλλαΐδης. Το γραπτό υπόμνημα, που θα είναι στη συνέλευση, αναλόγως του τι θα λεχθεί από τα μέλη της συνέλευσης, θα καθορίσει την εμπλοκή του μετόχου όπως και τους συνεργάτες του στα διοικητικά της Ανόρθωσης».

Θα έχουμε θετική κατάληξη στο τέλος;
«Πρέπει να περιμένουμε τη γενική συνέλευση, όπου θα αναλυθεί το υπόμνημα και αναλόγως το πώς θα γίνει αποδεκτό από τα μέλη, δηλαδή τον απλό κόσμο της Ανόρθωσης, θα καθορίσει την εμπλοκή του κ. Πουλλαΐδη».

Για τις εισηγήσεις του κ. Πουλλαΐδη…
«Είναι κάποιες εισηγήσεις που είναι απόλυτα λογικό να υπάρχουν σε μια συνεργασία. Ο κ. Πουλλαΐδης θεωρεί ότι είναι αυτές οι εισηγήσεις είναι για το καλό της Ανόρθωσης, που θα διασφαλίσουν κάποια πράγματα σε σχέση με το παρελθόν».

Είναι καλύτερα τα πράγματα, θα υπάρχει λύση;
«Σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, είναι καλύτερα τα πράγματα όπως και το κλίμα. Αναμένουμε την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης για να δούμε πως θα προχωρήσουμε».

Ο Τιμούρ Κετσπάγια πως λειτουργεί αυτό το διάστημα;
«Επιτρέψτε μου να μην αναφέρω κάτι περισσότερο γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα».

Για τις εκκρεμότητες με την Όρενμπουργκ..
«Όσο και αυτό όσο και τα υπόλοιπα θέματα, ο κ. Πουλλαΐδης έδωσε και ένα σχέδιο δράσης για να αποφύγουμε τα οποιαδήποτε προβλήματα υπάρχουν. Ο κ. Χατζηπαντέλας ήταν σε επαφές με τους Ρώσους και υπάρχει παράταση μέχρι την γενική συνέλευση. Πρέπει να περιμένουμε για να δούμε πως θα προχωρήσουμε. Καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να λύσει όλα τα προβλήματα. Πρέπει να τα δούμε και να τα αξιολογήσουμε με τον κατάλληλο τρόπο».

Για το αγωνιστικό κομμάτι…
«Σήμερα ήταν η τελευταία προπόνηση των ποδοσφαιριστών πριν τις διακοπές του Πάσχα. Από την Τρίτη θα επιστρέψουν. Ο Φύτος Κυριάκου θα βρεθεί στην Ιταλία όταν διευθετηθούν και οι τελευταίες εκκρεμότητες για να προχωρήσει σε επέμβαση στο γόνατο και θα χάσει, εκτός από το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, και μεγάλο μέρος της προετοιμασίας. Ο Πράνιτς, αν και φάνηκε πως ο τραυματισμός του ήταν σοβαρός στην αρχή, εντούτοις, φάνηκε ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό και θα δούμε την ερχόμενη εβδομάδα κατά πόσο θα είναι στη διάθεση του προπονητή».