Παν.Συ.Φι:Συνάντηση με Χ”Παντέλα-Δίνουν το παρών τους στην Γενική Συνέλευση

Ανακοίνωση από τους οργανωμένους φίλους της ομάδα μας:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου συναντήθηκε σήμερα με αντιπροσωπεία του Σωματείου στην παρουσία του προέδρου κ. Μιχάλη Χ”Παντέλα.

Μετά από ειλικρινή διάλογο, κατάθεση και ταύτιση απόψεων σε πολλά ζητήματα και αφού επεξηγήθηκε το νέο υπόμνημα που θα παρουσιαστεί στην Γ.Σ. της Τρίτης, εκ πρώτης όψεως φαίνεται επιτέλους ότι μπορούμε να δούμε την επόμενη μέρα με αισιοδοξία και ότι θα επικρατήσει η πιο δίκαιη λύση για τον Σύλλογο. Η τήρηση όσων προαναφέρει το υπόμνημα και στην πράξη αλλά και αρκετών εισηγήσεων μας σε πολλά θέματα που ανησυχούσαν τον κόσμο είναι αυτό που θα αφήσει τον Φοίνικα να μεγαλουργήσει ξανά. Επίσης ένας βασικός όρος που συμφωνήσαμε και θα αναμένουμε τις εξελίξεις είναι αν υπάρχουν οποιεσδήποτε ατασθαλίες στα οικονομικά. Να είναι σίγουρος όλος ο κόσμος πως θα αν υπάρχουν θα είμαστε οι πρώτοι που θα επιδιώξουμε την τιμωρία όσων εμπλέκονται.

Οι εισηγήσεις μας δεν περιορίζονται μόνο στο ποδοσφαιρικό κομμάτι αλλά επεκτείνονται σε όλο το οικοδόμημα ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ. Απαιτήσαμε και απαιτούμε πλήρη επαγγελματισμό και διαφάνεια που αγγίζουν τους πάντες, παραμένοντας θεσμοφύλακες του Σωματείου. Θα συνδράμουμε και πρακτικά ως προς την διαμόρφωση και εκτέλεση ορισμένων εκ των εισηγήσεων μας που φαίνονται να υιοθετούνται και από το ίδιο το Σωματείο μας.

Προς το παρόν και αφού συνεδριάσουμε έκτακτα, μοναδικός στόχος είναι την Τρίτη του Πάσχα στην νέα Γ.Σ. να φύγουμε μοναδικό αποτέλεσμα την αρχή της αναγέννησης του Φοίνικα. Καλούμε τα μέλη μας που είναι μέλη του Σωματείου όπως την Τρίτη στις 17:30 η ώρα να βρίσκονται στην αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους». Ο Παν.Συ.Φι. θα είναι και πάλι παρών δυναμικά αφού το τελευταίο διάστημα η εκστρατεία εγγραφής μελών κινήθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα. Η προσπάθεια μας θα συνεχιστεί εκ νέου και το επόμενο διάστημα με διάφορους τρόπους που θα ανακοινώσουμε.

Καλό Πάσχα σε όλους τους Ανορθωσιάτες και ας ελπίσουμε να είναι το τελευταίο μακριά από την Βασιλεύουσα.

Με εκτίμηση Παν.Συ.Φι.
Ανόρθωσις Αμμοχώστου