«Το αποτέλεσμα είναι που φέρνει την ηρεμία, τα λεφτά και τους τίτλους» 

Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων απάντησε ο Τιμούρ Κετσπάγια στην παρουσίαση του από την Ανόρθωση.

Αναλυτικά:

Αν θα είναι διαφορετικοί οι στόχοι της Ανόρθωσης τη νέα σεζόν σε σχέση με τη μεθεπόμενη: «Θέλω να κερδίζω κάθε παιχνίδι που παίζω. Προβλήματα είχαμε και πριν από χρόνια αλλά έχω υψηλούς στόχους. Από όταν ήμουν ποδοσφαιριστής είχα ψηλούς στόχους. Να πω ότι χρειάζεται χρόνος, στην Κύπρο δεν υπάρχει χρόνος. Η ομάδα κάθε χρόνο έχει πρωταγωνιστικούς στόχους, θα δείξει που θα καταλήξουμε. Είμαι αισιόδοξος».

Αν νοιώθει ότι υπάρχει πίεση: «Η πίεση πάντα υπάρχει. Μου αρέσει να βάζω ψηλούς στόχους. Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα. Ο στόχος μου είναι να κερδίζω και το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Αυτό θα προσπαθήσω να πετύχω. Για αυτό θα προσπαθήσω να δουλέψω».

Αν είναι πλεονέκτημα που δεν θα αγωνιστεί φέτος η Ανόρθωση στην Ευρώπη: «Έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας γιατί δεν παίζουμε στην Ευρώπη. Θα κάνουμε καλή προετοιμασία για να είμαστε έτοιμοι».

Για τη φιλοσοφία του: «Αν μου έλεγε κάποιος να διαλέξω μεταξύ του αποτελέσματος και του καλού ποδοσφαίρου θα επέλεγα το αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα είναι που φέρνει την ηρεμία, τα λεφτά και τους τίτλους».