Πηλακούτας για αποχώρηση Βίκτορ

Στον Supersport fm 104 μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας Σάββας Πηλακούτας.

Για την αποχώρηση του Βίκτορ: «Εδώ και δύο βδομάδες μας διεμήνυσε ότι επιθυμεί να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα. Αυτό που του είπαμε, ήταν, πως εφόσον βρει ομάδα δεν θα μπούμε εμπόδιο. Δεν επιθυμούμε να κρατούμε κανένα  ποδοσφαιριστή με το ζόρι. Βρήκε την ομάδα στο Κατάρ και λύθηκε το συμβόλαιο. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη περίπτωση. Αγωνίστηκε 4 συνεχόμενες χρονιές στην Ανόρθωση. Ήταν ο αρχηγός της ομάδας, ξεπέρασε τις 100 συμμετοχές, πέτυχε 19 γκολ και τον ευχαριστούμε για την προσφορά του. Όποτε αγωνιζόταν έδινε τον καλύτερο του εαυτό. Πλέον καλούμαστε να αντικαταστήσουμε ένα ποδοσφαιριστή που παίζει σε μια νευραλγική θέση».

Αν ήταν το οικονομικό, με ένα καλύτερο συμβόλαιο ο λόγος της αποχώρησης: «Δεν γνωρίζουμε με ακρίβεια τους λόγους που αποχώρησε. Χάρισε και μέρος των δεδουλευμένων του. Είχε θετική η εξέλιξη στο οικονομικό κομμάτι για το πως λύθηκε η συνεργασία».

Αν έκανε προεργασία ο Τιμούρ Κετσπάγια για την απόκτηση αμυντικού μέσου:  «Είναι ενήμερος ο προπονητής, και είναι πολύ πιθανό να έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες τις διεργασίες για αντικατάσταση του».