Καλαθόσφαιρα:Δύο νίκες και τρεις ήττες για τα τμήματα υποδομής

Δύο νίκες και τρεις ήττες για τα τμήματα υποδομής της Anorthosis Βasketball στις υποχρεώσεις του Σαββατοκυρίακου. Ρεπό είχε η ομάδα ανδρών Κ18.

Αναλυτικά:

Ομάδα Γυναικών Κ18 (Α` φάση) Ανόρθωση Vs Κεραυνός 54-42

Ύστερα από μιαν πολύ καλή εμφάνιση η Γυναικεία μας ομάδα Κ18, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, νίκησε το αντίστοιχο συγκρότημα του Κεραυνού με σκορ 54-42, στο παιχνίδι που έγινε στην αίθουσα της Β` τεχνικής σχολής Λεμεσού!

Αυτή, ήταν η πρώτη φετινή επιτυχία για την ομάδα μας, επιτυχία που ήταν προϊόν, εκτός της πολύ καλής εμφάνισης, αλλά και της μαχητικότητας που επέδειξαν οι παίκτριες μας, αν και γνώριζαν, ότι είχαν να αντιμετωπίσουν έναν δυνατό αντίπαλο! 

Βασικό στοιχείο που απέφερε τη νίκη για την ομάδα μας, ήταν η εξαιρετική άμυνα, που παρουσίασαν στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Η σύνθεση και οι πόντοι της Ανόρθωσης: Τιμουρτουακάν, Γεωργίου 5 (1), Πάγκαλου 9 (1), Ιωάννου 10, Δημητρίου 4, Μακρυγιώργη 6, Λάμπρου 16 (2), Μάρκου, Τριανταφυλλίδου 4.

 Ομάδα Ανδρών Κ16 (3ος όμιλος): Ανόρθωση Vs Άτλαντας 29-82

Εμφανώς ανώτερη η δυνατή ομάδα του Άτλαντα, νίκησε την ομάδα μας με 29-82, στην αναμέτρηση που έγινε στο Λύκειο του Αγίου Στυλιανού και που ήταν για την 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου, στο Πρωτάθλημα Ανδρών Κ16.

Η τελική διαφορά, αντικατοπτρίζει τη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες, καθώς στη δική μας, γίνεται σκληρή δουλειά, για να παρουσιαστεί πιο δυνατή στο μέλλον.

 Ομάδα Γυναικών Κ16 (2ος όμιλος): Άτλαντας Vs Ανόρθωση 44-42

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στην Πάφο, ανάμεσα στις γυναικείες ομάδες του Άτλαντα και τη δική μας.

Αναμέτρηση που ήταν στο πλαίσιο της  2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου για το Πρωτάθλημα Γυναικών Κ16.

Ο νικητής κρίθηκε κυριολεκτικά στα σημεία, καθώς ο Άτλαντας επικράτησε με 44-42, πράγμα που σημαίνει ότι αν τα κορίτσια μας, ήταν πιο τυχερά, θα μπορούσαν να επέστρεφαν με τη νίκη από την Πάφο.

Όμως θα προσπαθήσουν για αρκετές νίκες στη συνέχεια του Πρωταθλήματος!

 Ομάδα Ανδρών Κ14 (2ος όμιλος): Ανόρθωση Vs ΑΕΛ 24-63

Την ήττα με σκορ 24-63 δέχθηκε η ομάδα μας, στο παιχνίδι που έγινε στο Γυμνάσιο Αγίου Στυλιανού, με αντίπαλο την πολύ δυνατή ομάδα της ΑΕΛ.

Ήταν το παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική του Β` ομίλου στο Πρωτάθλημα Ανδρών Κ14.

Η Ανόρθωση, συγχαίρει την ομάδα της ΑΕΛ, για την πολύ καλή της εμφάνιση, καθώς και τη νίκη που σημείωσε.

Η δική μας ομάδα, θα προετοιμαστεί για να πραγματοποιήσει μιαν καλύτερη συνέχεια.

 Ομάδα Γυναικών Κ14 (1ος όμιλος): Phoenix MJ Basket Plus Vs Ανόρθωση 38-69

Στη δεύτερη της φετινή νίκη, έφθασε η Γυναικεία ομάδα της Ανόρθωσης, κάτω των 14, για τη 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου!

Μετά από μιαν πολύ καλή εμφάνιση, στο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα του Phoenix MJ Basket Plus, επικράτησε δίκαια με σκορ 69-38, στο παιχνίδι που έγινε στο Λύκειο του Αγίου Σπυρίδωνα!

«Δυο στα δυο», μετράνε τα νεαρά μας κορίτσια, που ωστόσο με προσγειωμένο πνεύμα, εργάζονται με στόχο μιαν καλύτερη συνέχεια.

 Ομάδα Ανδρών Κ18 (2ος όμιλος): Αχιλλέας Αγρού Vs Ανόρθωση

Ρεπό είχε αυτό το Σ/Κ η Ανδρική μας ομάδα, Κ18 καθώς σύμφωνα με το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου, θα αντιμετώπιζε εκτός έδρας τον Αχιλλέα Αγρού.

Ωστόσο ο Αχιλλέας, έχει αποχωρήσει από το Πρωτάθλημα και ως εκ τούτου, η ομάδα μας παίρνει τη νίκη, χωρίς αγώνα με σκορ 20-0.