«Να κτιστεί για τα επόμενα χρόνια»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας μίλησε το μεσημέρι στον Super Sport FM 104.0 και αναφέρθηκε σε αρκετά θέματα που ενδιαφέρουν την ομάδα της Αμμοχώστου.

Αναλυτικά:

«Τα φιλικά είναι μια διαδικασία για να διατηρούνται σε εγρήγορση οι ποδοσφαιριστές. Από την Ανόρθωση απουσιάζουν αρκετοί παίκτες κι έτσι δίνεται βαρύτητα και σε άλλους νεαρότερους στην ομάδα. Ενόψει του σημερινού φιλικού στις 5 η ώρα το απόγευμα με την Αναγέννηση Δερύνειας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας και στις 4 θ’ ανοίξουν οι εισοδοι μόνο στο κάτω διάζωμα. Για τα διαρκείας δεν θα ισχύσει ο αριθμός που αναγράφεται στο εισιτήριο. Σε ότι αφορά το φιλικό αυτό είναι σημαντικό για τον προπονητή ο οποίος πιθανόν να δοκιμάσει σχήματα αλλά και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε άλλους ποδοσφαιριστές.

Πορεία της Ανόρθωσης: «Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε σταθερότητα στις επιτυχίες και να κτίσουμε πάνω σε αυτό με τον κόσμο στον πλευρό μας. Ενόψει Ομόνοιας έχουν προπωληθεί 500 εισιτηρία κι εκφράζεται αισιοδοξία ότι τις επόμενες μέρες ο αριθμός θ’ αυξηθεί περισσότερο. Μέσα από την πορεία των χρονων στόχος είναι να μπαίνουν κάποιες πινελιές με ποδοσφαιριστές και να μην χρειάζεται ν’ αλλάζουμε ολόκληρη ομάδα τα επόμενα χρόνια. Η Ανόρθωση μπορεί να κτιστεί για τα επόμενα χρόνια και να έχει πάντοτε ποιότητα και βάθος.

Για την Εθνική και διεθνείς: «Συγχαρητηρία στην ομάδα μας ευχόμαστε κάθε καλό και στην συνέχεια. Η Ανόρθωση διαθέτει 10 συνολικά διεθνείς, αυτό που έχει σημασία είνα να έρθουν πίσω απόλυτα υγιής και να τεθούν στην διάθεση του προπονητή ενόψει Ομόνοια.