Κάλια Βασιλείου: «Κάθε χρόνο θέλουμε να κερδίζουμε όλους τους τίτλους»!

Η Ανόρθωση έφτασε στην κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου, αφού επικράτησε της ΑΕΛ στο χθεσινό Σούπερ Καπ. Το Cyprus Spikes επικοινώνησε με την πασαδόρο της Ανόρθωσης, Κάλια Βασιλείου, ώστε να μας αποκαλύψει πως η ομάδα έφτασε σε ακόμα μία επιτυχία.

Η έμπειρη πετοσφαιρίστρια μας ενημέρωση πως η «δίψα» της για τίτλους δεν έχει σβήσει ακόμα, ενώ αποκάλυψε πως σημαντικό ρόλο για την επιτυχία της «Κυρίας» τα τελευταία χρόνια, είναι η ακαδημία της ομάδας!

Αναλυτικά:

Κάλια, αρχικά συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Σούπερ Καπ! Ποια είναι τα πρώτα σου συναισθήματα;

«Το πρώτο συναίσθημα είναι σαφώς η χαρά. Είναι ο πρώτος τίτλος της χρονιάς και θέλαμε να μπούμε με το δεξί στη νέα σεζόν. Τα καταφέραμε και θα δουλέψουμε σκληρά για να ακολουθήσουν και οι άλλοι τίτλοι της σεζόν. Το παιχνίδι είχε τα σκαμπανεβάσματά του, μέχρι να βρούμε τα πόδια μας. Φαντάζομαι πως για όλες τις ομάδες θα ισχύει αυτό σε αυτά τα πρώτα τους παιχνίδια. Ευτυχίσαμε να πανηγυρίσουμε τον τίτλο χθες, απέναντι σε μία πολύ καλή ΑΕΛ. Πιστεύω πως παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε όλο και περισσότερο».

Πολλοί τίτλοι μαζεμένοι αυτή την τριετία. Μπορεί κάποιος να πει πως πάθατε… «υπερκούπωση» ή έχετε ακόμα πολλά να σηκώσετε;

«Όχι φυσικά! Εννοείται πως θέλουμε κάθε χρόνο να κερδίζουμε όλους τους τίτλους! Δουλεύουμε σκληρά και θέλουμε να ανταμοίβονται οι κόποι μας, όπως συμβαίνει σε κάθε αθλητή σε όλα τα αθλήματα. Ο τίτλος είναι η ανταμοιβή πως όλη η δουλειά της χρονιάς είχε αποτέλεσμα».

Είσαι από το 2006 στην Ανόρθωση. Πιστεύεις πως η ομάδα της τελευταίας τριετίας μπορεί να είναι η καλύτερη που συμμετείχες εσύ μέχρι σήμερα;

«Δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη, γιατί υπήρξαν πολύ καλές εποχές για την Ανόρθωση. Πάντα πρωταγωνιστούσε, πάντα ήταν μέσα στις πρώτες ομάδες. Νομίζω πως η διαφορά είναι πως δώσαμε περισσότερο σημασία στις ακαδημίες μας. Έχουμε δικές μας παίκτριες που παίζουν σε ψηλό επίπεδο. Έτσι δεν είναι μόνο οι ξένες που δίνουν μεγάλη βοήθεια, ανεβάζοντας το επίπεδο με την δική τους συμμετοχή, αλλά και οι Κύπριες που είναι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο. Σε αυτό έχει παίξει μεγάλο ρόλο η ακαδημία μας. Νομίζω πως όλες οι ομάδες έχουν δώσει σημασία σε αυτό το κομμάτι τα τελευταία χρόνια, γιατί με το όριο των τριών ξένων, θα πρέπει να παρουσιάσουν και Κύπριες που να συνεισφέρουν»

Πως βλέπεις το φετινό πρωτάθλημα από τις μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα;

«Πιστεύω πως θα έχουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα φέτος. Όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί, ακόμα και οι θεωρητικά αδύναμες ομάδες, έκαναν μεταγραφικές κινήσεις που ανεβάζουν το επίπεδό τους. Το σίγουρο είναι πως δεν θα έχουμε εύκολη εβδομάδα σε αυτή την σεζόν και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικές σε κάθε παιχνίδι»!

Πηγή:http://cyprus-spikes.com