«Είναι οι καλύτερες στιγμές της ζωής μου»

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του φετινού πρωταθλήματος, ο Ρούμπεν Ράγιος, μίλησε στον Super Sport FM 104.0.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

Για τη γέννηση της κόρης του: «Είμαι χαρούμενος. Δεν μπορώ να περιγράψω το συναίσθημα. Είμαι χαρούμενος, αφού το μωρό είναι καλά, όπως και η μητέρα του. Για αυτό και αφιέρωσα τα δύο γκολ χθες στο μωρό μου και στη γυναίκα μου».

Αν είναι στην καλύτερη φάση της ζωής του: «Φυσικά. Δεν μπορώ να έχω μεγαλύτερη χαρά τώρα. Είναι οι καλύτερες στιγμές της ζωής μου».

Για το μυστικό της φετινής Ανόρθωσης: «Η σκληρή δουλειά. Τα δίνουμε όλα στην προπόνηση και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Υπάρχει μια πολύ καλή λειτουργία στην ομάδα, σε όλα τα επίπεδα».

Για τη διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια: «Αυτό που είπα και πριν. Η σκληρή δουλειά. Απολαμβάνω την εμπιστοσύνη, από όλους στην ομάδα. Είναι και η χαρά με τη γέννηση της κόρης μου. Όλα αυτά με κάνουν πιο δυνατό».

Αν μπορεί η Ανόρθωση να μείνει ως τέλος στην κορυφή: «Υπάρχει ακόμα μακρύς δρόμος. Θα πρέπει να συνεχίσουμε στο γήπεδο τη σκληρή δουλειά, να βελτιωνόμαστε και θα έχουμε επιτυχίες. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει στο τέλος, όμως πιστεύω ότι μπορεί η Ανόρθωση να παραμείνει στα ψηλά».

Για το πρωτάθλημα: «Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Οι ομάδες έχουν βελτιωθεί. Σε κάθε παιχνίδι θα πρέπει να τα δώσεις όλα για να πάρεις τους τρεις βαθμούς. Θέλουμε να είμαστε στην κορυφή, δουλεύουμε πολύ και τα πάμε πολύ καλά».

Για το κλίμα στα αποδυτήρια: «Είδατε χθες πως πανηγυρίσαμε τα γκολ. Δείξαμε ότι είμαστε μια οικογένεια. Είναι το πιο σημαντικό, να έχεις καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Στον αγωνιστικό χώρο, ο ένας βοηθά τον άλλο».

Για τον κόσμο: «Είμαστε χαρούμενοι που τους έχουμε στο γήπεδο. Μας δίνει δύναμη. Με αυτούς είναι πιο εύκολο να κερδίζουμε. Δίνουμε τα πάντα, ο κόσμος το βλέπει και αυτό είναι σημαντικό. Θέλουμε να πανηγυρίσουμε στο τέλος και την κατάκτηση του τίτλου».

Αν θα καταφέρει να αναδειχθεί και πρώτος σκόρερ: «Γιατί όχι…».