Ντέρμπι κορυφής για τις «Κυρίες»

Eνα ντέρμπι κορυφής, Ανόρθωση – Ολυμπιάδα Νεαπόλεως  (τηλεοπτικό από το κανάλι 7Sports της Cablenet), ένα παραδοσιακό ντέρμπι ΑΕΚ – Property Gallery Απόλλων και δυο ενδιαφέροντες αγώνες Robo Markets AΕΛ –Ομόνοια και Korantina Homes Παφιακός – UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου αποτελούν τους αγώνες της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών που θα διεξαχθούν την Τρίτη 19 Νοεμβρίου στις 20:00. Ο αγώνας ντέρμπι ΑΕΚ – Property Gallery Απόλλων θα ξεκινήσει στις 19:30.

AΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΟΡΘΩΣΕΩΣ: ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ

To προσφυγικό ντέρμπι αναμένεται να προσφέρει πολλές συγκινήσεις τόσο στους θεατές όσο και στους τηλεθεατές που θα το δουν από το κανάλι 7Sports που εκπέμπει στην πλατφόρμα της Cablenet.

Η Ανόρθωση επιστρέφει στη φυσική της έδρα και θέλει τη νίκη ώστε να μην αφήσει την Robo Markets ΑΕΛ να της ξεφύγει. H «Μεγάλη Κυρία» πέρασε μεγάλα ζόρια στη Λεμεσό απέναντι στον Property Gallery Απόλλων την προηγούμενη Τρίτη και θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις.

Η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως μετά τη μεγάλη επένδυση του καλοκαιριού θέλει μια μεγάλη νίκη και εφόσον τα καταφέρει απέναντι στην Ανόρθωση ο Κώστας Παναγίδης και οι παίκτριές του θα δουν με άλλη οπτική γωνιά τη συνέχεια.

Διαιτητές: Α. Δανιήλ – Χρ. Μαϊφόσιης

Επόπτες: Ν. Τζιακούρης – Χρ. Μητροφάνους

Σημειωτές: Ι. Τοφής – Κ.Σουρουλλάς

Παρατηρητής Διαιτησίας.: Π. Τοφής

Παρατηρητής Αγώνα.: Τηλ. Σαββίδης