Εξετάσεις MRI για Γκαλίτσιο

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα.

Για το παιχνίδι και τη νίκη επί της ΑΕΚ: «Ήταν ένα παιχνίδι με ανοικτά και τα τρία αποτελέσματα, ο δικός μας στόχος ήταν η νίκη και γι’ αυτήν πήγαμε στην «Αρένα». Έγινε δυνατό παιχνίδι με πολλές μονομαχίες, δεν ήταν εύκολο το έργο μας αλλά οι ποδοσφαιριστές ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και καταφέραμε με δύο εξαιρετικά γκολ των Καλτσά και Οκριασβίλι να πάρουμε μια δίκαιη νίκη σε μια δύσκολη έδρα και κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο».

Ήταν και τα δύο εξαιρετικά γκολ: «Δεν ήταν τυχερά γκολ αλλά ήταν απίστευτα γκολ. Ο Οκριασβίλι το δοκίμασε αρκετές φορές αυτό, ενώ ο Καλτσάς πέτυχε ξανά ένα τέτοιο γκολ».

Ο Οκριασβίλι παρουσιάζεται ανεβασμένος: «Όπως και από όλους, έτσι και από τον Οκριασβίλι αναμένουμε ότι θα ανέβει και θα δώσει στην ομάδα αυτά για τα οποία αποκτήθηκε. Παιχνίδι με παιχνίδι ανεβαίνει και ξεδιπλώνει το ταλέντο και την ποιότητα του».

Για τον τραυματισμό του Γκαλίτσιου: «Αποχώρησε τραυματίας, θα περάσει από MRI για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του».

Για τον κόσμο: «Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο και ήταν στο πλευρό μας και είναι εφικτό να κάνουμε sold out και στο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Η ομάδα έδειξε ότι δίκαια βρίσκεται εκεί και είναι καθήκον του κάθε Ανορθωσιατή να έρθει να στηρίξει την ομάδα και να γεμίσει το «Αντώνης Παπαδόπουλος».