«Ένιωσα αμέσως κάτι όταν μίλησα με τον Τιμούρ»

Στην Αθλητική εκπομπή της Cytavision, “Ώρα για Μπάλα” φιλοξενείται το βράδυ της Δευτέρας ο Γιώργος Γκαλίτσιος.

 

“Αφήνουμε πίσω το αποτέλεσμα με το ΑΠΟΕΛ. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό. Ξέρουμε ποιοι είναι οι στόχοι μας. Θέλουμε να κατακτήσουμε τίτλους. Υπάρχει μακρύς δρόμος στο πρωτάθλημα”.

Για την Ανόρθωση: “Υπέγραψα με μεγάλη χαρά στην Ανόρθωση. Ένιωσα αμέσως κάτι όταν μίλησα με τον Τιμούρ Κετσπάγια”

Για το πως περιμέναν τον ΑΠΟΕΛ: «Εστιάζουμε στο πως είμαστε εμείς και όχι πως είναι η αντίπαλη ομάδα. Αν παρουσιαστούμε εμείς καλοί ξέρουμε ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα.

Για τον Νταουσβίλι: «Είναι η φιλοσοφία του προπονητή, το περνά σε κάθε ποδοσφαιριστή και κάθε προπόνηση. Αν τα δώσεις όλα στην προπόνηση έχεις πολλές πιθανότητες να παίξεις».

Για τον Καλτσά: «Έχουμε φτιάξει ελληνική παροικία όπως είπες. Αλλά έχουμε καλή σχέση όλοι οι παίκτες. Έχουμε όλοι μια φλόγα, το βλέπεις στα μάτια μας. Ελπίζω να δικαιωθούμε. Νιώθουμε και τον κόσμο που είναι δίπλα μας, μας δίνει απίστευτη φλόγα».

Για τις φωνές του Τιμούρ σε κάποια φάση του αγώνα στο πρόσωπο σου; «Δεν σου δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα. Αφού βλέπεις ότι ένας άνθρωπος κουβαλά μια τρέλα (με τη καλή έννοια) ξέρεις πως το λέει για το καλό σου. Με την εμπειρία που έχω μπορώ, ξέρω ότι φωνάζει γιατί έχει δίκαιο».

Για τον Τιμούρ: «Είναι πολύ καλός προπονητής και άνθρωπος, είναι δίκαιος. Σε μία ομάδα που έχει 30 ποδοσφαιριστές θα ακούσεις διάφορες απόψεις. Είναι δύσκολη η δουλειά του. Χρειάζεται να διάλεξει κάθε εβδομάδα 11 από τους 30. Έχει συνδέσει το όνομα του με την ιστορία της Ανόρθωσης».

Για το αν χρειάζονται μεταγραφές: «Αν επιλέξουν να δυναμώσουν την ομάδα θεωρώ ότι θα φέρουν τους κατάλληλους χαρακτήρες για να δέσουν μαζί μας».