«Κανείς δεν κατακτά το πρωτάθλημα από τον Ιανουάριο»

Για την μεγάλη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ και όχι μόνο μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Σάββας Πηλακούτας.

«Ήταν μια σημαντική νίκη γιατί καλούμασταν να εκμεταλλευτούμε το αποτέλεσμα και την ισοπαλία της Ομόνοιας για να αυξήσουμε την διαφορά μας από αυτήν αλλά να αυξήσουμε και την διαφορά από το ΑΠΟΕΛ. Ήταν ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις. Ήταν μια μεγάλη μάχη για τους ποδοσφαιριστές στο γήπεδο και για τους προπονητές στους πάγκους. Όπως είπε και ο προπονητής μας, δεν είναι και το πιο εύκολο να περιορίζεις την ομάδα του ΑΠΟΕΛ και να σου κάνει μόνο μια φάση. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν βοήθησαν και οι ποδοσφαιριστές της μεσοεπιθετικής γραμμής. Αυτή η μεγάλη προσπάθεια, η θέληση και η συγκέντρωση μας βοήθησαν. Αυτά μας έδωσαν τη νίκη σε ένα παιχνίδια που όπως είπα και πιο πάνω μας έδωσε την ευκαιρία να αυξήσουμε την διαφορά. Χαρίσαμε και μια σημαντική νίκη στον κόσμο μας» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είμαστε εντός των στόχων μας και είναι λογικό και επόμενο να επικρατεί ικανοποίηση. Την ίδια ώρα υπάρχει μπόλικος δρόμος, κανείς δεν κατακτά το πρωτάθλημα από τον Ιανουάριο. Είναι και τα πλέι οφ. Βλέπουμε την ομάδα μας να έχει την καλύτερη επίθεση και άμυνα και τον καλύτερο απολογισμό στα ντέρμπι. Είναι σημαντικά στοιχεία αυτά. Χρειάζεται αν συνεχίσουμε το ίδιο, ταπεινά, προσγειωμένα, να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και αν δείξουμε συνέπεια δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Τώρα έχουμε Κύπελλο με τον Ολυμπιακό, μετά ντέρμπι με την Ομόνοια και γενικότερα υπάρχουν συνεχόμενα παιχνίδια τα οποία θα πρέπει να διαχειριστούμε».

Για τον κόσμο: «Δεν είναι τυχαίο που το τόνισε στις δηλώσεις του. Ο κόσμος δημιούργησε πολύ καλή ατμόσφαιρα και στήριξε την ομάδα. Το ένιωσαν οι ποδοσφαιριστές. Τους ευχαριστούμε για την στήριξη τους και τους θέλουμε δίπλα μας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος ακόμα και όταν έρθουν και άσχημα αποτελέσματα».