Τιμούρ:«Είναι ντροπή πρέπει να ξυπνήσουν κάποιοι…»

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Γκολ και θέαμα» του ΡΙΚ είναι ο τεχνικός της Ανόρθωσης Τιμούρ Κετσπάγια. Οι κυριότερες τοποθετήσεις του:

 

Για το πρωτάθλημα: «Είναι Ιανουάριος, αλλά θα είναι πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, το βλέπω…»

Για την πρωτιά της Ανόρθωσης: «Δεν μας χάρισε κανείς τίποτα από αυτά που έχουμε πετύχει, είμαστε εκεί γιατί είμαστε πρώτοι σε όλα. Παίξαμε και πολύ καλό ποδόσφαιρο, στα περισσότερα παιγνίδια ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο, είμαστε δίκαια εκεί»

Κάποιοι λένε ότι είναι φαβορί το ΑΠΟΕΛ για τον τίτλο: «Ο καθένας σκέφτεται ότι θέλει, μια ομάδα όταν έχει πάρει 7 συνεχόμενα πρωταθλήματα είναι λογικό να είναι εκεί. Εμείς θα προσπαθούμε να κρατηθούμε εκεί που είμαστε. Θα δείξει στο τέλος που θα βρεθούμε. ..»

Για τα μεταγραφικά: «Θέλουμε να φέρουμε παίκτη που να κάνει τη διαφορά σε σχέση με αυτούς που έχουμε και αυτό δεν είναι εύκολο. Το ρόστερ είναι γεμάτο. Θέλω να μου πεις ποιος να φύγει για να έρθει κάποιος άλλος. Άλλο το καλοκαίρι, άλλο ο Γενάρης. Θέλουμε να φέρουμε παίκτες που ξέρουμε, να ξέρουμε τι να περιμένουμε».

Για τα γήπεδα στην Κύπρο: «Έχουμε φτάσει σε τόσο ψηλό επίπεδο και δεν έχουμε γήπεδα να παίξουμε ποδόσφαιρο. Ένα μόνο γήπεδο έμεινε για τα ευρωπαϊκά ματς σε ομίλους. Το κυπριακό ποδόσφαιρο αξίζει μεγαλύτερης σημασίας. Τη διαφήμιση που έκανε το ποδόσφαιρο, θα χρειαζόταν πολλά χρόνια να το κάνουν άλλοι. Είναι αδιανόητο να πας στην Λεμεσό με τόση ανάπτυξη και να μην βλέπεις ένα γήπεδο, όπως πρέπει»

Για το επίπεδο του ποδοσφαίρου μας: «Εκεί που ήταν ερασιτεχνικό το κάναμε επαγγελματικό. Δεν πιστεύω σε κανένα άλλο τομέα να είναι 15η η Κύπρος, μόνο στο ποδόσφαιρο. Πρέπει όλοι όμως να γίνουμε επαγγελματίες…»

Για το ρόστερ: «Είμαι ευχαριστημένος από όλους τους ποδοσφαιριστές. Ο Βασιλακάκης δεν ήταν βασικός, δεν είχε πολλά λεπτά, αλλά μπήκε στο γήπεδο και έβαλε το γκολ και πήραμε τη νίκη».

Για το ματς κυπέλλου: «Ο Ολυμπιακός έχει ένα πολύ καλό σύνολο, με καλούς ποδοσφαιριστές».

Για τα γήπεδα και το ποδόσφαιρο μας: «Είναι ντροπή πρέπει να ξυπνήσουν κάποιοι…. Έχουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν έχουμε γήπεδα. Μπαίνεις στα πλείστα αποδυτήρια και υπάρχει μόνο μια τουαλέτα. Έξω κάνουν σουβλάκια, μυρίζει παντού…»