Λόρια:«Αξίζαμε περισσότερο την πρώτη θέση»

Σε ιστοσελίδα της Γεωργίας μίλησε ο τερματοφύλακας της ομάδας μας, Γκιόργκι Λόρια.

«Ήμασταν από τις ομάδες που ήθελαν να συνεχιστεί η σεζόν. Όπως ξέρω καμιά άλλη ομάδα δεν το ήθελα αυτό. Στο τέλος μας υποστήριξε η ΑΕΚ επειδή αν συνεχιζόταν η σεζόν θα είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν στην Ευρώπη και είναι εύκολο να τους καταλάβεις»

«Νομίζω αξίζαμε περισσότερο την πρώτη θέση. Όπως μαθαίνω μερικοί οπαδοί έστειλαν επιστολές στην ΟΥΕΦΑ».

«Δεν νικήσαμε την Ομόνοια αλλά ήμασταν μπροστά σε όλες τις παραμέτρους. Για παράδειγμα περισσότερες νίκες, διαφορά τερμάτων. Είχαμε μια ισοπαλία στην έδρα μας και χάσαμε εκτός έδρας με αυτογκόλ. Θα παίξουν στο Τσάμπιονς Λιγκ λόγω αυτού»

Για την Ευρώπη είπε: «Τα τελευταία χρόνια η ομάδα δεν κατάφερε να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Φέτος φτιάξαμε μια νέα ομάδα. Κανείς δεν περίμενε τέτοια αποτελέσματα εκτός από εμάς. Ξεπεράσαμε τις προσδοκίες. Τώρα υπάρχει κρίση στο ποδόσφαιρο και δεν ξέρω πως θα πάει με τις μεταγραφές. Για τις ομάδες όμως για να είναι δυνατές δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Υπάρχει άλλο επίπεδο στο Γιουρόπα Λιγκ και χρειαζόμαστε ελαφρώς πιο κλασάτους παίκτες. Ελπίζω η ομάδα να τα λάβει υπόψη αυτό και να προσθέσει παίκτες που θα μας πάρουν στους ομίλους.»

Για το συμβόλαιο του είπε: «Υπέγραψα για άλλο ένα χρόνο, αλλά υπάρχει μια οψιόν, έχω το δικαίωμα να αποχωρήσω. Δεν μπορώ να πω πως θέλω να φύγω σαν τρελός, αλλά αν έχεις καλύτερες επιλογές, φυσικά θα σκεφτώ που είναι καλύτερο για την καριέρα μου».

Για τα οικονομικά: «Όλοι φώναζαν ότι το πρωτάθλημα σταμάτησε γιατί οι ομάδες δεν ήθελαν να πληρώσουν τους μισθούς. Αυτό ήταν το πραγματικό κύριο κίνητρο ωστόσο, το κύριο ζήτημα ήταν η υγειονομική περίθαλψη. Αυτό επηρέασε όλες τις ομάδες στην Κύπρο και σε όλο τον κόσμο και φυσικά και εμάς. Οι συζητήσεις με την ομάδα συνεχίζονται. Τέτοια κατάσταση δεν είναι ευχάριστη πριν από το Γιουρόπα Λιγκ και δεν ξέρω πως θα πάνε οι διαπραγματεύσεις. Παράλληλα όμως πρέπει να καταλάβουμε την ομάδα και η ομάδα εμάς. Ελπίζω πως θα βρούμε μια λογική λύση.

Επίσης έκανε αναφορά στα παιχνίδια της Εθνικής του ομάδας.