«Ποτέ δεν καταλάβατε τι σημαίνει γήπεδο για ένα οπαδό»

Aνακοίνωση από τους οργανωμένους:

Άλλη μια ποδοσφαιρική χρονιά ξεκινάει δυστυχώς χωρίς καμιά ουσιαστική αλλαγή όσον αφορά τον τρομονόμο τους και της αποτυχημένης εφαρμογής της κάρτας φιλάθλου. Οι αριθμοί είναι εκεί, η τραγική μείωση εμφανής και η κοροϊδία θα συνεχιστεί και φέτος. Όσοι εθελοτυφλούν ή κάμνουν παναυρκα επειδή ένας ευρωπαϊκός αγώνας προσέλκυσε ένα μεγαλύτερο αριθμό κόσμου σε σχέση με τους τραγικούς αριθμούς του πρωταθλήματος, θα εκπλαγούν με τα εισιτήρια στις εγχώριες διοργανώσεις, που οι “τουρίστες” θα κάτσουν ξανά στον καναπέ. Ποτέ δεν καταλάβατε τι σημαίνει γήπεδο για ένα οπαδό. Σαν πελάτες ξέρετε να τους διαχειρίζεστε αλλά εμείς πελάτες ενός σάπιου προϊόντος δεν θα γίνουμε ποτέ, όσο και αν μας πονάει η “απόσταση” που έχουμε πλέον από την φυσική μας θέση.

Βάση του τελευταίου αριθμού καρτών που ανακοινώθηκε (80,039) και κάποιοι χαριεντίζονται, λογικά θα πρέπει να χτιστούν ακόμα 3-4 γήπεδα και κάθε Σαββατοκύριακο θα βλέπουμε αγώνες τύπου πρέμιερ λιγκ. Ειδικά μετά την 2ήμερη επίσπευση αδειοδότησης πέντε απαρχαιωμένων σταδίων, φαίνεται ότι “λύθηκε” και το τελευταίο πρόβλημα που υπήρχε. Το τσίρειο δεν θα είναι πλέον ετοιμόρροπο, το μακάρειο θα γεμίζει και θα αδειάζει μέσα σε 5 λεπτά, το τάσος μάρκου είναι έτοιμο για VAR και το δασάκι δεν θα ξανά πλημμυρίσει. Ο τρόπος που χειρίζονται οι γνωστοί (αν)αρμόδιοι σημαντικά θέματα όπως η ασφάλεια του κόσμου που θυσιάζει άλλα κομμάτια της ζωής του για να βρεθεί δίπλα στην ομάδα του, είναι αυτό που φανερώνει τη γύμνια της παρωδίας που ζούμε. Δείχνει τι “όραμα” έχετε για τον αθλητισμό και πόσο καλά κρύβετε τα συμφέροντα σας. Και επειδή κάποιοι θα πουν “καλαν τόσο καιρό γιατί δεν έθιξε κάποιος θέματα για ασφάλεια γηπέδων κλπ;”, η απάντηση είναι απλή. Όταν αυτοί για χρόνια αγνοούσαν ΟΛΑ τα προβλήματα του αθλητισμού τότε απλά εμείς δεν είχαμε λόγο να ασχοληθούμε, παρόλο που ΜΟΝΟ ΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ σύνολα κατά διαστήματα διαμαρτυρήθηκαν για άλλα θέματα όπως τα τηλεοπτικά, τα ακριβά εισιτήρια, για τις ώρες και μέρες αγώνων κ.α. Όταν όμως με τόση μανία η μόνη τους έννοια είναι πως θα κρατήσουν τον ΟΠΑΔΟ εκτός γηπέδων, τότε ναι, θα τους υπενθυμίζουμε πόσο απατεώνες είναι. Και δεν θα σταματήσουμε να το πράττουμε μέχρι να τα βλέπουν εφιάλτες.

Καλούμε όσους πιστεύουν στον πραγματικό οπαδισμό, όσοι ακόμα νιώθουν την Κυριακή σαν γιορτή και όσοι έχουν χτίσει με την δράση τους οπαδική συνείδηση για χάρη της ομάδας τους, να σταθούν δυνατοί ενάντια τους. Όσοι δεν πήγαιναν γήπεδο για τους 3 βαθμούς αλλά για κάτι περισσότερο τότε καταλαβαίνουν τι γράφουμε. Για όσους το πιο σημαντικό κομμάτι του ενενηνταλέπτου ήταν στο τέλος του αγώνα, που περιμέναμε να τραγουδήσουμε για την ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ. Κανένας δεν μπορεί να αλλοιώσει την ταυτότητα μας αν αυτή έχει πίσω της βαριά κληρονομιά. Αν έχει πίσω της εμπειρίες, βιώματα και δυσκολίες απλά και μόνο για να βρεθόμασταν δίπλα της κάθε Κυριακή ή κάποια καθημερινή σε κάποιο κλειστό στάδιο, τότε η άποψη σας θα παραμείνει σταθερή.

Καλή επιτυχία να ευχηθούμε σε όλα τα τμήματα της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ μας, που θα στερηθούν και φέτος την παρουσία μας, την έδρα και το ασταμάτητο τραγούδι. Τους “τρελούς” του πετάλου που θα έδιναν τα πάντα για την ΙΔΕΑ τους. Που θα έκαναν την εκδρομή σε κάθε άκρη του νησιού σε αντίθεση με τους “πελάτες” που θα επιλέξουν παιχνίδια. Μια τέτοια μέρα θα ήταν η επόμενη Κυριακή στο τσίρειο στάδιο, που αν λάβουμε υπόψη ότι η αντίπαλη ομάδα δεν βάζει περιορισμούς στα εισιτήρια αλλά και παιχνίδι πρεμιέρας τότε θα μιλάγαμε για ένα κατάμεστο στάδιο με φοβερή ατμόσφαιρα και από τις δύο εξέδρες. Δυστυχώς δεν θα δούμε αυτό αλλά κάτι πολύ διαφορετικό.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ

Υ.Γ. Σαν σήμερα γιόρταζε τα γενέθλια του ο αδικοχαμένος Αδελφός Χρίστος Σιαχτούρης. Να τραγουδάτε από ψηλά αλάνι με τους υπόλοιπους MAXHTEC ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ.

Υ.Γ.2 Όλοι στα οικήματα για τον αγώνα.

Υ.Γ.3 Οι εγγραφές συνεχίζονται maxhtec94.com/site/εγγραφες-μελων/

Με εκτίμηση
Παν.Συ.Φι. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ – 25 ΧΡΟΝΙΑ MAXHTEC