“Στηρίζουμε με κάθε τρόπο τον σύλλογο”

Ανακοίνωση από τον Παν.Συ.Φι:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 10.09.2019

Καλούμε αύριο τα μέλη μας που είναι μέλη του Σωματείου όπως δώσουν το παρών τους στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου η ώρα 18:30 στην αίθουσα “Κυριάκος Θεοχάρους”. Μετά τις συνελεύσεις του Μάη και τα νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν, όσον αφορά το Σωματείο μας, είναι πολύ σημαντικό τα μέλη να συνεχίσουν να στηρίζουν με κάθε τρόπο τον Σύλλογο ως προς την βιωσιμότητα του.

Όπως δηλώσαμε και σε προηγούμενες συνελεύσεις ο Σύλλογος πρέπει να λειτουργήσει σε επαγγελματικά επίπεδα χωρίς όμως να αλλοιώσει την ταυτότητα του και τους λόγους ίδρυσης μας. Αρκετά τμήματα που ανήκουν στο Σωματείο, βρίσκονται προς αυτή την κατεύθυνση και στόχος είναι να βοηθήσουμε άμεσα και έμμεσα όλα τα τμήματα να ακολουθήσουν την πορεία αυτή. Το δηλώσαμε ότι Ανόρθωσις δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο και απαιτούμε όπως όσοι βρίσκονται στο πηδάλιο αυτού το ένδοξου Σωματείου να λειτουργούν με γνώμονα αυτό. Το ίδιο ισχύει και για τον κόσμο, που δυστυχώς ελάχιστοι ασχολούνται πραγματικά πέραν του ποδοσφαίρου. Πρέπει να βρεθούν οι τρόποι να προσεγγίσουμε τον κόσμο, να στηθεί μια βάση υποστήριξης η οποία θα είναι ικανή από μόνη της να λειτουργήσει τον Σύλλογο με υγεία και να αποφύγουμε τα λάθη του παρελθόντος. Οι προτάσεις και οι εισηγήσεις κατατέθηκαν πολλάκις, με τελευταία τον Μάη του 2019.

Ξεφεύγοντας από το αθλητικό κομμάτι, η Ανόρθωση έχει την υποχρέωση να σταθεί στα τείχη της πόλης μας και να την υποστηρίξει μέχρι την Άγια εκείνη μέρα. Την πόλη που γέννησε το Σωματείο μας, έχουμε χρέος είναι να την υπερασπιστούμε πρώτοι απ’ όλους με ξεκάθαρες απόψεις ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΙΚΕΣ και ΒΑΡΩΣΙΩΤΙΚΕΣ μακριά από οποιαδήποτε συμφέροντα πολιτικά και μη.

Τέλος ξεκαθαρίζουμε ακόμα μια φορά και το δηλώνουμε ξανά, όπως και στην ανακοίνωση στις 11.07.2019, ότι ο Παν.Συ.Φι. δεν παρουσιάστηκε και ούτε θα παρουσιαστεί οργανωμένα σε κανένα φιλικό της ποδοσφαιρικής ομάδας, αφού διαφωνούμε πλήρως με την στάση της στο θέμα της κάρτας οπαδού. Μετά τις συνελεύσεις του Μάη ούτε προσεγγιστήκαμε ούτε προσεγγίσαμε κανένα εκ του Δ.Σ. για συζήτηση αφού η διαφορά μεταξύ απόψεων είναι μεγάλη. Εμείς έχουμε πάρει τον δρόμο μας εδώ και καιρό και δεν μας ενδιαφέρει διόλου στο τι συμβαίνει είτε σε φιλικά παιχνίδια είτε οπουδήποτε αλλού. Για τον λόγο αυτό όσοι βάζουν στο στόμα τους τον Παν.Συ.Φι. καλό είναι να αλλάξουν τροπάριο.

Υ.Γ. Οι επετειακές εγγραφές μας θα συνεχιστούν μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου για όσους δεν έχουν γραφτεί ακόμη. Διαδικτυακές εγγραφές για όλο τον κόσμο εδώ : https://maxhtec94.com/site/εγγραφες-μελων/

Με εκτίμηση
Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου – 25 ΧΡΟΝΙΑ MAXHTEC