Εκτός έδρας ντέρμπι

«ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ»: Robo Markets ΑΕΛ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Σπουδαίο παιχνίδι που ενδιαφέρει όλες τις ομάδες. Τις «γαλαζοκίτρινες» και τις «κυανόλευκες», αλλά και τις «μπλε» του Korantina Homes Παφιακού. Η Ανόρθωση βρίσκεται στην 1η θέση με 33 βαθμούς με 11 νίκες – δυο ήττες και διαφορά σετ +27 36-09. Η Robo Markets ΑΕΛ είναι στην 3η θέση με 30 βαθμούς 10-03 ήττες  +20 διαφορά σετ 32-12. Ενδιάμεσα στη 2η θέση βρίσκεται ο Korantina Homes Παφιακός με 31 βαθμούς 10 νίκες -03 ήττες και +20 διαφορά στα σετ 32-12. Ας μην ξεχνάμε και την Ολυμπιάδα Νεαπόλεως που καραδοκεί και ανάλογα με το αποτέλεσμα του αγώνα θα μπει με διαφορετική δυναμική στο παιγνίδι του τίτλου.

Ωστόσο, εάν οι «γαλαζοκίτρινες» κερδίσουν, το καλύτερο που θα τερματίσουν είναι στη 2η θέση, στέλνοντας τον Korantina Homes Παφιακό στην 1η. Το ντέρμπι είναι ορθάνοικτο με τις δυο ομάδες να τα δίνουν όλα για το τρίποντο, ώστε να αποκτήσουν ψυχολογία για τη Β Φάση που θα κριθεί σε έξι αγώνες ο τίτλος.

Η Robo Markets ΑΕΛ θέλει να παρουσιαστεί πανέτοιμη, ενώ η Ανόρθωση επιδιώκει να βάλει περισσότερο στο πετσί της ομάδας την Αμερικανίδα C. Felinski.

Τo ντέρμπι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το κανάλι 7Sports TV που εκπέμπει από το κανάλι της Cablenet.