Κόντρα στον Παφιακό οι «Κυρίες»

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΟΡΘΩΣΕΩΣ: ΑΝΟΡΘΩΣΗ – Korantina Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ

Σπουδαίος αγώνας με όλα τα χαρακτηριστικά ντέρμπι. Οι δυο ομάδες μπορούν να παίξουν ποιοτικό βόλεϊ και όλα είναι πιθανά στον αγώνα. Η Ανόρθωση με την ήττα έστω 2-3 από την Ολυμπιάδα στην 15η αγωνιστική έμεινε δεύτερη έστω με τους ίδιους βαθμούς με την Robo Markers ΑΕΛ (35). Ο Korantina Homes Παφιακός έχασε την προηγούμενη Τρίτη από την Robo Markets ΑΕΛ στη Λεμεσό μετά από δυο μήνες και έμεινε τρίτος με 34 βαθμούς.

Η Ανόρθωση διαθέτει σπουδαίες μονάδες και με την επιστροφή στην έδρα της θέλει καθαρό τρίποντο ώστε να είναι σε θέση ισχύος ενόψει των επόμενων μεγάλων αγώνων. Σαφώς είναι υποψιασμένη αφού ο Korantina Homes Παφιακός κέρδισε στο γήπεδό της στις 10 Δεκεμβρίου για τη 8η αγωνιστική 1-3 σετ. Ο Al. Boscovic ολοκληρώνει την προετοιμασία τη Δευτέρα και θα αποφασίσει ποια εκ των Bratunhina ή Felinski θα αγωνιστεί.

Ο Korantina Homes Παφιακός ξέχασε τι πάει να πει ήττα, όμως την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου έχασε στη Λεμεσό από την Robo Markets ΑΕΛ με 1-3 σετ και υποχώρησε στην 3η θέση με 34 βαθμούς,ένα πίσω από τη «βασίλισσα» και τη «Μεγάλη Κυρία». Η ομάδα του Αλ. Κωνσταντινίδη με τις φοβερές μονάδες που διαθέτει γνωρίζει ότι εάν κερδίσει με καθαρό σκορ 3-0, 3-1 και επαναλάβει ότι έκανε την 8η αγωνιστική προσπερνά την Ανόρθωση. Ο κόουτς ολοκληρώνει τα πλάνα του τη Δευτέρα και ετοιμάζει αποστολή νίκης στη Λευκωσία.

Η διαιτητική ομάδα και η ομάδα κριτών του αγώνα είναι

Διαιτητές: Α. Κωνσταντινίδης – Δ. Κουκούνης

Επόπτες: N. Τζιακούρης – Κ. Στεφανή

Σημειωτές: K. Σουρουλλάς – Χ. Πασιουλή

Παρατηρητής Διαιτησίας: Α. Κολοκοτρώνης

Παρατηρητής Αγώνα: Τ. Σαββίδης

Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος  (Α Φάση) οι δυο ομάδες μοιράστηκαν τις νίκες. Στην πρεμιέρα η Ανόρθωση κέρδισε στην Κλειστή Αίθουσα «Αφροδίτη» 0-3. Στην 8η αγωνιστική ο Korantina Homes Παφιακός επικράτησε στο Αθλητικό Κέντρο Ανορθώσεως 1-3 σετ.

H BΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (15Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

  1. Robo Markets ΑΕΛ (12 -03, 38-15(σετ) )35
  2. Ανόρθωση (11-04, 40-15(Σετ)) 35
  3. Korantina Homes Παφιακός (11-04, 36-15(Σετ) 34
  4. Ολυμπιάδα Νεαπόλεως (11-04, 37-23(Σετ) 29