ΤΙΜΟΥΡ: «Τελευταία ακούω πολλά, δεν ξέρω αν είναι σκόπιμα για να πικάρουν την ομάδα μου»

Δείτε τι δήλωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά το τέλος του ντέρμπι με αντίπαλο την Ομόνοια:

“Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ένα ντέρμπι που πάντα όταν παίζουν αυτές οι ομάδες υπάρχει ένταση, πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, δεχθήκαμε το γκολ σε μια αντεπίθεση, σε λάθος στην άμυνα. Αν δούμε όλο το παιχνίδι, όπως εξελίχθηκε μέχρι το τέλος, δικαιούμαστε κάτι περισσότερο από τον ένα βαθμό. Τελευταία ακούω πολλά, δεν ξέρω αν είναι σκόπιμα για να πικάρουν την ομάδα μου. Ένα πράγμα θα πω, αυτή η ομάδα δεν έχει κερδίσει τίποτα εκτός αγωνιστικού χώρου. Ότι έχει κερδίσει, το έχει κερδίσει εντός αγωνιστικού χώρου”.

“Δεν κερδίσανε τίποτα, τους το δώσανε κάποιοι ανθρώποι που δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο. Η Ομόνοια είναι μεγάλη ομάδα. Από τις τρεις μεγάλες ομάδες, Ανόρθωση, Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ, πρέπει όλοι να συμπεριφέρονται ανάλογα με την ιστορία της ομάδας. Είναι αυτοί που δεν ήθελαν να παίξουν, εμείς θέλαμε, σε πολύ πιο καλύτερες συνθήκες από ότι τώρα. Αλλα δυστυχώς αυτό είναι, δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα. Αν έπρεπε να κερδίσει κάποιος είναι η Ανόρθωση, αλλά χάσαμε ευκαιρίες που δεν χάνονται. Όταν, όμως, παίζεις απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως η Ομόνοια, τότε είναι κέρδος. Και για το κυπριακό ποδόσφαιρο είναι καλό, σε κάποιους δεν αρέσει να υπάρχει ένταση, πάθος, δεν υπάρχει ντέρμπι σιγά-σιγά. Αυτό είναι αλλού. Δεν θέλουμε να κερδίζουμε κάτι που δεν μας αξίζει. Δεν μας χαρίστηκε τίποτα, και είμαστε εδώ. Όπως πέρσι πρωταγωνιστήσαμε, θα το κάνουμε και φέτος. Ελπίζω ότι φέτος δεν θα γίνουν αυτά που έγιναν πέρσι και να το πάρει κάποιος στα χαρτιά. Εμείς είμαστε πρωταγωνιστές, κανένας άλλος. Θέλουμε σεβασμό από όλους. Εμείς βάλαμε την Κύπρο σε αυτή τη θέση. Οι ποδοσφαιριστές. Και λεφτά φέραμε και διακρίσεις φέραμε. Να παίρνουν αποφάσεις για το συμφέρον όλων όχι μόνο για κάποιους.
Εύχομαι ολόψυχα στην Ομόνοια να πάρουν την πρόκριση και να συνεχίσουν στα πλέι οφ. Το Κυπριακό ποδόσφαιρο έχει δυνατότητες, απλώς θέλει μια βοήθεια”.