Εξέλιξη με Κετσπάγια..

Από protathlima.com

Σύμφωνα με πληροφορίες που πήρε το PROTATHLIMA ο Επικεφαλής Πειθαρχικός Εισαγγελέας της ΚΟΠ Στέλιος Νικολάου παρέπεμψε τον προπονητή της Ανόρθωσης Τιμούρ Κετσπάγια στον Αθλητικό Δικαστή Αριστοτέλη Βρυωνίδη για τις δηλώσεις στις οποίες προέβη στη δημοσιογραφική διάσκεψη μετά τον αγώνα με την Ομόνοια.

Η υπόθεση θα εκδικαστεί αύριο με τον Γεωργιανό τεχνικό να κινδυνεύει να δεχθεί ποινή. Ίσως αυτός να ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που οδήγησαν τον προπονητή της Ανόρθωση στο να μην μιλήσει στη διάσκεψη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια ένιωσε μεγάλη πικρία όταν ενημερώθηκε γι΄ αυτή την εξέλιξη.

Πάντως είναι πραγματικά άξιο απορίας το πότε και με ποια κριτήρια παραπέμπεται κάποιος στον Αθλητικό Δικαστή λαμβάνοντας υπόψη ότι λέχθηκαν πολύ σοβαρά πράγματα το προηγούμενο διάστημα, ακόμα και από μέλη του δ.σ της ΚΟΠ χωρίς να υπάρχει καμία συνέπεια γι΄ αυτούς που τοποθετήθηκαν με τρόπο που ήταν αντίθετος με σχετικά άρθρα του Κανονισμού της Δικαστικής Επιτροπής.

Οι νόμοι είναι ίσοι για όλους και οι θεσμοί της ΚΟΠ μένουν εκτεθειμένοι όταν οι παραπομπές είναι επιλεκτικές. Προφανώς υπήρχαν βάσιμοι λόγοι για να παραπεμφθεί ο Τιμούρ Κετσπάγια όμως ο πειθαρχικός εισαγγελέας πρέπει να είναι δίκαιος με όλους.